Offerte

Hallo Paul,
Bedankt voor je review!
Hallo Paul,
Bedankt voor je review!
Het verbeterpunt zijn wij onlangs mee aan de slag gegaan. Wij schenken nu dagelijks verse bonenkoffie in ons nieuwe pand aan de Onze Lieve Vrouwestraat 8. Wij nodigen je graag uit om binnenkort een 'bakkie' te komen doen.
Tot snel(?),
Willem van der Looy
Marks Wachters notarissen

Somers

Bij overdracht woning correct geholpen. Vriendelijk zonder veel problemen. Nog in het oude gebouw, inmiddels bekend ivm twee keer overdracht woning, uitstekend geholpen. Ontvangst met koffie,... Bij overdracht woning correct geholpen. Vriendelijk zonder veel problemen. Nog in het oude gebouw, inmiddels bekend ivm twee keer overdracht woning, uitstekend geholpen. Ontvangst met koffie, afspraak op tijd, correct afgehandeld en weer weg. Chapeau.

Zie boven.

Geen.

Bas Luiting

Overdracht woning, zijnde verkopende partij

gastvrijheid in een opvallend inspirerende omgeving

punten hier onder kunnen we niet beoordelen ....

Super kantoor, goede service en uitstekend personeel

X

Kort en zakelijk

duidelijk

Prima Ervaring

Snelheid en deskundigheid

Piet en Madeleine Somers

Prima ervaringen. Uiterst tevreden. Vriendelijk, attent, duidelijk en alles op tijd.

Een vetrouwd persoon die zaken afhandeld. Duidelijk en met een enorm geduld. Accuraat en op tijd.

Geen verbeterpunten.

Erg tevreden over de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder. Zeer deskundig en accuraat; maar bovenal ook oog voor het menselijke aspect. Ik voelde me gesteund in deze moeilijke en... Erg tevreden over de afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder. Zeer deskundig en accuraat; maar bovenal ook oog voor het menselijke aspect. Ik voelde me gesteund in deze moeilijke en verdrietige situatie. Ik zou Marks en Wachters (de heer Van de Wouw) zeker aanraden!

Deskundig, goede bereikbaarheid, snelle reacties op mailverkeer, oog voor het persoonlijke verhaal

J. Huijbregts

Aanrader, alles prima afgewerkt. In de aanloop tot de aktes werden we steeds op de hoogte gehouden en geadviseerd.

communicatie, het steeds terugkoppelen

geen, alles liep op rolletjes

Fijn persoonlijk gesprek