Offerte

Duidelijke uitleg

Zou niets weten

Eefje Knook

Heel erg positief

Hele snelle reacties en uitermate vriendelijk

Ik heb geen verbeterpunten

(Bewerkt)

Wij stelden het op prijs dat onze vragen werden beantwoord snel via email. Dit was handig want anders hadden wij niet alles tijdens ondertekenen kunnen begrijpen. Email communicatie en afspraken... Wij stelden het op prijs dat onze vragen werden beantwoord snel via email. Dit was handig want anders hadden wij niet alles tijdens ondertekenen kunnen begrijpen. Email communicatie en afspraken inplannen liepen prima.

Dit hebben wij direct naar bedrijf verstuurd.

Van oudsher bekend met dit kantoor dus we blijven er komen

nvt

nvt

Plezierig,

Doelstelling duidelijk vertaald naar eindproduct.
Warm onthaal 'receptie'
Meedenken

Nu geen; wachten op nieuwe lokatie

van de Ven

Hebben voor ons de huwelijkse voorwaarden opgesteld

Heel vertrouwd gevoel

Kan ik zo geen bedenken

Van de Looy

De ervaring met Marks Wachters Notarissen was zeer prettig zowel tijdens het adviseren, bespreken en afwerken van de zaken.

Deskundig en persoonlijk.

Geen verbeterpunten te melden.

Afspraken goed nagekomen. Herinnering op de dag van de ondertekening van het levenstestament

Duidelijke toelichting door de notaris

Nauwkeuriger controleren van gegevens. Op concept van het testament was de naam verkeerd gespeld.
Ook op het begeleidend schrijven was de naam verkeerd gespeld. Jammer, omdat ik van te voren de notaris
ingelicht had, hoe mijn naam geschreven dient te worden. Positief was, dat na reclamatie, direct excuses werden
gemaakt !.

Voorheen altijd goede ervaringen met dit notariskantoor. Maar nu we een andere notaris toegewezen gekregen hebben, ben ik alles behalve enthousiast. Weinig achtergrond informatie, en eigenlijk... Voorheen altijd goede ervaringen met dit notariskantoor. Maar nu we een andere notaris toegewezen gekregen hebben, ben ik alles behalve enthousiast. Weinig achtergrond informatie, en eigenlijk werden de vragen die wij hadden niet beantwoord. Ook zijn de kosten van de verschillende aktes niet vooraf besproken. We hadden daar vast zelf om moeten vragen....

weinig sterke punten eigenlijk....ik had meer inhoud en advies verwacht hoe zaken te regelen na scheiding.

Vooraf kosten communiceren!

Reactie Marks Wachters notarissen:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat uw ervaring met ons kantoor niet is zoals u van ons had verwacht. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij een aantal maal geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, echter dit is niet gelukt.
Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren en hadden graag met u gesproken over de gang van zaken in uw dossier. Desondanks houden wij rekening met uw kritiek voor in de toekomst. Bedankt voor uw mening.
Marks Wachters notarissen

huijsmans