Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

JPM van Gijsel

Gewoon een goed notarieel kantoor

Meegaandheid en betrokkenheid bij procedure

nvt

V. Hermans

Uitstekend! Vooral het voorwerk werd bijzonder goed uitgevoerd.

Vriendelijk en behulpzame medewerkers.

De koopakte kan ook minder officieel voorgelezen worden (ervaring met andere notaris) deze manier kan vooraf aangegeven worden door de notaris. Mocht een klant dit niet op prijs stellen, dan kan... De koopakte kan ook minder officieel voorgelezen worden (ervaring met andere notaris) deze manier kan vooraf aangegeven worden door de notaris. Mocht een klant dit niet op prijs stellen, dan kan altijd nog de 'saaie riedel' gekozen worden. Hierdoor wordt het wat minder 'droge kost'.

Tobias

Voor de aankoop van mijn woning hebben ze de (notariële) overdracht verzorgd.

Goede communicatie, goede advisering. Een prima dienstverlening zonder nadelen.

Geen opmerkingen

F. Van den nieuwenhof

Vond de manier van communiceren van dit kantoor zeer informatief en informeel, zonder iets aan professionaliteit te verliezen.

Informeel en toch professioneel

Prima ervaring. Kort en bondig en dat spreekt me zeer aan.

Onze ervaring is de goede deskundigheid en duidelijkheid.

duidelijk en deskundig

Klant in kader levering woning aan koper (koper was opdrachtgever).

W.L.M. Sanders

Afspraak was snel gemaakt, Het gesprek duidelijk en verhelderend, het concept levenstestament duidelijk, de door ons voorgestelde aanpassingen snel en correct ingevuld, en het uiteindelijke... Afspraak was snel gemaakt, Het gesprek duidelijk en verhelderend, het concept levenstestament duidelijk, de door ons voorgestelde aanpassingen snel en correct ingevuld, en het uiteindelijke testament snel ondertekend.

De ontvangst en de rust tijdens het eerste informatieve gesprek was meteen aanleiding om met dit kantoor door te gaan.

Piroschka Olislaegers

Prettig en professioneel

Laagdrempeligheid. Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke, ontspannen bejegening met behoud van professionaliteit.

Op dit moment kan ik niets bedenken.

Het is mijn allereerste ervaring en die is mij prima bevallen

DE persoonlijke benadering en attente service