Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

Hans Waterreus

Dit bedrijf kennen wij al jaren via Hans Marks onze vriend van de Ecclesia Eindhoven.

Ofschoon deze juridische kant geen dagelijkse kost was of is voor ons werd zij op smakelijke wijze opgedaan en geconsumeerd.

De garage ingang is onmogelijk de eerste keer, maar dat is een menselijk verschijnsel . Ik adviseer om de ingang met de informatie te beschouwen met de ogen van de nieuwkomer en zodanige... De garage ingang is onmogelijk de eerste keer, maar dat is een menselijk verschijnsel . Ik adviseer om de ingang met de informatie te beschouwen met de ogen van de nieuwkomer en zodanige verbeteringen aan te brengen.

Professioneel en prettig bedrijf

Correctheid en nakomen van afspraken

Op dit moment niet

Werknemersvereniging IKEA Medewerkers

Ik kan onze ervaring met Marcks Wachters notarissen als zeer prettig beschrijven.

Goed contact met de kandidaat notaris dhr. Han Kersten. Bij vragen was dhr. Kersten makkelijk te bereiken en bereid e.e.a. toe te lichten.

Geen.

Karin van Brussel

Na een moeizame start, ging het vervolgens goed en was er een proactieve handelswijze door de aan mij toegewezen (kandidaat) notaris

Het meedenken naar een oplossing.

Aan de voorkant beter de verwachtingen van de klant opvragen zodat de service daarop afgestemd kan worden.

Rian bv

Klantvriendelijkheid , nazorg , begeleiding .

Volhouden

Jan

De deskundigheid en vriendelijkheid van Marks Wachters Notarissen, hebben wij bij het laten opmaken van een testament als zeer prettig ervaren. Zij hebben ons een advies op maat gegeven.

Deskundigheid, advies op maat, en nemen tijd voor uitleg, vriendelijkheid.

Prettige ontvangst met alle tijd voor onze zaak.

Pro-activiteit, meedenken en inlevingsvermogen zijn de meest in het oog springende bijzonderheden van de dienstverlening.

neen

Gloedvol

Goed geholpen en bijgestaan tijdens de oprichting van n BV

Korte lijnen, directe communicatie, vriendelijk, betrokken en vooral no nonsense.

Goede dienstverlening

N/A