Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

Hypodomus

Snel, duidelijk, accuraat precies wat je van een goede notaris kunt verwachten in tegenstelling tot het prutswerk van verschillende prijsvechters.

Denken echt mee!

Ga zo door!

fdebruin

Korte communicatielijnen wat ik als erg prettig heb ervaren.follow up gesprekkken goed afgestemd via receptie

parkeren in de pk garage heb ik mede als prettig ervaren

heeft u al een nieuwsbrief?

Transactie afhandelen

Professioneel, meedenkend en van deze tijd!

Prachtige locatie, maar door ligging wat minder praktisch bereikbaar. Ondanks uitgebreide routebeschrijving wel opletten waar je binnen moet rijden. Wellicht foto inrijplek bij routebeschrijving... Prachtige locatie, maar door ligging wat minder praktisch bereikbaar. Ondanks uitgebreide routebeschrijving wel opletten waar je binnen moet rijden. Wellicht foto inrijplek bij routebeschrijving en/of google link erbij (met streetview).

gendervest / van der Meulen

Altijd professioneel en stipt

Mior ICT Diensten

Deskundigheid, meedenken en snelheid typeren Marks Wachters!

De Vries Projekt Design BV

Prima ervaring, bekwaam en nauwkeurig. Voorafgaand aan de transactie geen offerte ontvangen.

Prettig was de pro-actieve houding van Mevr. Zwarthoed alsmede haar nauwkeurige manier van werken.

Reactie Marks Wachters notarissen:

Dank voor uw beoordeling!
Dank voor uw beoordeling!
Veelal vragen onze relaties vooraf geen offerte voor de werkzaamheden die wij verrichten. Er wordt een opdracht gegund op vertrouwen. Onze offerteprijzen wijken in de praktijk ook niet of nauwelijks af van ons in rekening gebracht honorarium, dus ook niet als we vooraf geen offerte hebben uitgebracht.
Mocht u hierover nog vragen, op- of aanmerkingen hebben dan kunt u daarover gerust met Daniek Zwarthoed of met mij contact opnemen.
Hartelijke groet, Jaap van Zwet

Iedereen werkte mee aan een maximale dienstverlening !

Vriendelijk en prettig contact. Alle documenten waren in orde. Toelichting op enkele punten in helder en klare taal.

nvt

Remy Chorus

Uitstekend

Accurate afhandeling en leuke medewerkers

Neen

Nuri Kapucu

Ik ben zeer tevreden over de notaris en de andere medewerkers. Het was een 'informeel' en prettig gesprek/overdracht. Bedankt voor alle zorg.

Duidelijke communicatie en goede zorg.

Geen.