Positief!
Snel, duidelijk, accuraat precies wat je van een goede notaris kunt verwachten in tegenstelling tot het prutswerk van verschillende prijsvechters.
Denken echt mee!
Ga zo door!
Korte communicatielijnen wat ik als erg prettig heb ervaren.follow up gesprekkken goed afgestemd via receptie
parkeren in de pk garage heb ik mede als prettig ervaren
heeft u al een nieuwsbrief?
Transactie afhandelen
Professioneel, meedenkend en van deze tijd!
Prachtige locatie, maar door ligging wat minder praktisch bereikbaar. Ondanks uitgebreide routebeschrijving wel opletten waar je binnen moet rijden. Wellicht foto inrijplek bij routebeschrijving...
Altijd professioneel en stipt
Deskundigheid, meedenken en snelheid typeren Marks Wachters!
Prima ervaring, bekwaam en nauwkeurig. Voorafgaand aan de transactie geen offerte ontvangen.
Prettig was de pro-actieve houding van Mevr. Zwarthoed alsmede haar nauwkeurige manier van werken.
Reactie Marks Wachters notarissen:
Dank voor uw beoordeling!
Veelal vragen onze relaties vooraf geen offerte voor de werkzaamheden die wij verrichten. Er wordt een opdracht gegund op vertrouwen. Onze offerteprijzen wijken in de...
Iedereen werkte mee aan een maximale dienstverlening !
Vriendelijk en prettig contact. Alle documenten waren in orde. Toelichting op enkele punten in helder en klare taal.
nvt
Uitstekend
Accurate afhandeling en leuke medewerkers
Neen
Ik ben zeer tevreden over de notaris en de andere medewerkers. Het was een 'informeel' en prettig gesprek/overdracht. Bedankt voor alle zorg.
Duidelijke communicatie en goede zorg.
Geen.