Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

Van Aalst

Vriendelijk, kundig, we zijn goed geholpen bij onze vragen. Ook afhandeling prima verlopen

Klantvriendelijk
Kundig
Snel

George Korkis

Goed en vertrouwd gevoel aan overgehouden.

Open sfeer, kort en krachtig in handeling.

Wij als starters hebben nog geen idee wat er verwacht wordt, wellicht is het handig om een aantal dagen/ weken voor de afspraak ook telefonisch contact te hebben en de verstuurde bijlagen kort toe... Wij als starters hebben nog geen idee wat er verwacht wordt, wellicht is het handig om een aantal dagen/ weken voor de afspraak ook telefonisch contact te hebben en de verstuurde bijlagen kort toe te lichtten.

Goed.

een wat informeler, minder stijf notariskantoor. dat is wel fijn.

geen.

JH Glebbeek

Marks Wachters is een notarissen kantoor waar menig ander bedrijf of kantoor een voorbeeld aan mag nemen. De vriendelijke klant gerichtheid straald er van af , alhoewel dat is de ervaring die wij er... Marks Wachters is een notarissen kantoor waar menig ander bedrijf of kantoor een voorbeeld aan mag nemen. De vriendelijke klant gerichtheid straald er van af , alhoewel dat is de ervaring die wij er meegemaakt hebben. Maar ik kan me niet indenken dat dat met anderen mensen anders zal zijn. Marks' Wachters is het aanbevelen zeer zeker waard. Ik wil ze dan ook bij deze Hartelijk danken voor hun Goede en Vriendelijke bemiddeling. ???? Afz JH Glebbeek

henk cloin

Men werd goed voorgelicht omtrent de verkoop

Is prima

nee

Jac de Turck

Prima en snelle communicatie.

Vriendelijk, snel en to the point.

n.v.t.

Ik werd snel en deskundig geholpen.

Vriendelijk benadering. Deskundige medewerkers.

Na mijn bezoek aan de notaris, maakte een vriendin mij erop attent dat ik misschien ook een volmacht nodig had. Dat had ook een advies van de notaris kunnen zijn

Kort en duidelijk

Geen opmerking

geen opmerking

geen opmerking

Prettige ervaring

Goed en duidelijk uitgelegd wat mogelijkheden zijn.

Geen idee.