Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

Donga A.

Erg professioneel en een uitstekende duidelijke, vriendelijke klantgerichte communicatie

Duidelijkheid van toelichting en snelle beantwoording op gestelde vragen

N.M. Siepel

Voor zowel het oprichten van een B.V. als het opstellen van testamenten is voor mij Marks en Wachters een goed aanspreekpunt gebleken.

Deskundig, goede en begrijpelijke uitleg in zowel ondernemersaspecten als testamentaire aangelegenheden. Wat ik vooral handig vond was de 'leeswijzer' bij het concept testament.
First time...
First time right. Na een eerste gesprek een concept voorstel dat direct goed was voor ondertekening.

Geen eigenlijk.

Ronald van der Velden

Keurig geinformeerd en netjes afgewerkt

Peersoonlijk kontakt

nvt

Frans beckers

Goede service en zeer goede en leuke afwikkeling

Persoonlijk

Ga zo door

Huijbregts

Behandeling door Notaris beetje chaotisch. Bij thuiskomst bleek behalve de stukken ook de nota erbij te zitten; dat was helamaal niet gecomuniceerd.

Stukken zijn in orde

duidelijker communicatie

Reactie Marks Wachters notarissen:

Beste meneer Huijbregts,
Beste meneer Huijbregts,
Allereerst bedankt voor het schrijven van deze review, dit stellen wij zeer op prijs. Dankzij deze reviews blijven wij als kantoor scherp en kritisch kijken naar onze dienstverlening. Het biedt ons dan ook de mogelijkheid onze dienstverlening te verbeteren.
Wij vinden het jammer om te lezen dat het bespreken van de stukken chaotisch verlopen is en dat er niet duidelijk is aangegeven dat de nota bij de stukken zit. Normaliter neemt de notaris alle stukken door en zal hij hierbij ook aangeven dat de nota bij de stukken zit. Mocht dit niet duidelijk gebeurd zijn, bieden wij onze excuses hiervoor aan. Gezien de drukte in de december maand, kunnen wij het ons goed voorstellen dat de notaris dit is vergeten. Wij hebben het besproken en in de toekomst zullen wij hier weer extra alert op zijn.
Mocht je nog iets willen toelichten over jouw ervaring nodigen wij je uit om contact op te nemen met ons kantoor. Ondanks deze minder goede ervaring hopen wij je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Alvast een goed uiteinde van 2019!
Team Marks Wachters notarissen

J. van Grootel

Opmaken van (levens)testamenten.

Het contact met Notaris Van Uden was erg prettig. Ze heeft ons goed geholpen met adviezen en tips en dacht met ons mee. Dit alles is in goede overeenstemming verlopen. Naast het zakelijke deel heeft... Het contact met Notaris Van Uden was erg prettig. Ze heeft ons goed geholpen met adviezen en tips en dacht met ons mee. Dit alles is in goede overeenstemming verlopen. Naast het zakelijke deel heeft zij ook aandacht voor persoonlijke aangelegenheden. Het meest positieve bij de totstandkoming van de akte vonden wij dat zij zelf rechtstreeks en snel reageert op per mail gevraagde toelichtingen en vragen.
Wij zijn blij dat we de stap van het inschakelen van een erfrechtplanner hebben overgeslagen, dat bespaarde ons extra kosten. Wij kunnen Marks Wachters Nuenen van harte aanbevelen.

C Molenaar , Molenaar Adviespraktijk

Ik ben zeker tevreden

Vriendelijk , acuraat , persoonlijke benadering , korte lijnen .

zorgen voor vervanging op het notariaat , als de bevoegde notaris niet aanwezig is

J Boekhoven

Opstellen Testament en Levenstestament

Meedenken, aandacht voor de klant

Geen verbeterpunten

o.w. hermsen

Alles keurig verzorgd en op een vriendelijke manier.

afhandelen verkoop huis.
testament op maken,