Offerte
Deskundigheid
Resultaat
Advies
Communicatie

Vriendelijk en met een luisterend oor

Er wordt meegedacht

Prima zo

Albert van Oss

Uitstekend

goed advies, duidelijkheid en geduld

nvt

Fam. Daasch

Bij het tekenen van de akten nog een zeer goede en duidelijke uitleg ontvangen, in duidelijke taal. Er was een ruime tijd ingepland voor de afspraak, waardoor je niet het gevoel hebt weggekeken te... Bij het tekenen van de akten nog een zeer goede en duidelijke uitleg ontvangen, in duidelijke taal. Er was een ruime tijd ingepland voor de afspraak, waardoor je niet het gevoel hebt weggekeken te worden.

Goede en duidelijke advisering/uitleg, men denkt met je mee

niet relevant

Goed en flexibel geholpen. Actief meegedacht / geadviseerd. Afspraken netjes nagekomen.

Goed en flexibel geholpen.
Actief meegedacht / geadviseerd.
Afspraken netjes nagekomen.

Tarief is met € 250 per uur wel heel erg hoog.

Alex Appel

Goed, geduldig en bekwaam. We hebben testamenten en levenstestamenten op laten stellen en hadden nogal wat vragen en verschillende situaties die verschillende oplossingen vroegen. Ze hebben geduldig... Goed, geduldig en bekwaam. We hebben testamenten en levenstestamenten op laten stellen en hadden nogal wat vragen en verschillende situaties die verschillende oplossingen vroegen. Ze hebben geduldig alle vragen beantwoord, alle mogelijke situaties beschreven en uiteindelijk goede, gedegen testamenten en levenstestamenten opgesteld.

Geduldig en bekwaam.

Een notaris die het legale taal begrijpelijk maakt en de tijd neemt om alles uit te leggen.

Mevrouw Anne van Uden is een zeer goed notaris.
Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Alles was perfect

J.D.G.Hendrikx en echtgenote

Heel attent, heel duidelijk, fijne ontvangst, goed en duidelijke uitleg, duidelijk antwoord op onze vragen, afspraken worden correct nagekomen.

zie hierboven

Frans Liebregts

Wij waren onlangs voor het opstellen van een testament en een levenstestament bij Marks en Wachters en zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht.

Afspraken worden goed opgevolgd en nagekomen, communicatie is helder

Paul van Beurden

Prima.

Hoge relevante gespecialiseerde deskundigheid.

Niet echt. Wellicht afspraak planning.

Hans Berndsen

Ik heb Raymond van de Wouw en zijn vrouw, Marieke leren kennen als ouders van Ruben, leerling van Jenaplanschool De Bijenkorf, waar ik destijds directeur was.
Een bevlogen man, actief...
Een bevlogen man, actief betrokken bij school, bij de oprichting van het Spilcentrum [samen met Korein], lid van de medezeggenschaps-raad, veilingmeester bij een actie voor 'Het glazen huis' enz. enz.
Als notaris heb ik hem leren kennen toen mijn moeder haar nalatenschap wilde regelen.
Het lag voor de hand toen ik als pensionado in het bestuur van de Eindhovense kunstclub 'KEK 040' terecht kwam, en wij een stichting wilden starten, dat we een beroep deden op Raymond. Hij deed dat volkomen belangeloos.
Nog weer later kwam hij als lid van de Stichting 18 september bij me om te praten over het levend houden van de vrijheidsgedachte bij schoolkinderen middels de inzet van 'jonge' veteranen.

De bevlogenheid en de betrokkenheid en de no nonsense aanpak van Raymond ben ik ook bij zijn tijdelijk waarnemer, zijn beoogde opvolger en (voor zover ik ze ontmoet heb) het team van Marks Wachters... De bevlogenheid en de betrokkenheid en de no nonsense aanpak van Raymond ben ik ook bij zijn tijdelijk waarnemer, zijn beoogde opvolger en (voor zover ik ze ontmoet heb) het team van Marks Wachters tegengekomen.

Mijn vrouw en ik hebben onze testamenten en levenstestamenten laten opstellen. We zijn daarbij goed voorgelicht en hebben alle tijd gekregen om onze vragen te stellen.
Dat we ons tijdens het...
Dat we ons tijdens het doornemen van de stukken meer dan ooit beseften dat we in de laatste fase van ons leven terecht zijn terecht gekomen was voor ons confronterend.
We waren daar niet op voorbereid.