Offerte
Resultaat
Advies
Communicatie

Wijlaars

Goede communicatie, duidelijk en helder

Gewoon heel goed

Goede koffie!
En goede en duidelijke afhandeling

Ik kon er geen ondekken

Erica en Ferdi van Dommelen

Heel plezierig!

Persoonlijk/snel/kwaliteit

Heel prettig. Goede, deskundige en snelle afhandeling van de koop van mijn huis. In een prettige en laagdrempelige sfeer.

De empathische houding van de notaris richting de verkoopster van mijn huis, die emotioneel werd. Hij gaf het bestaansrecht, maar zonder er teveel een punt van te maken. Verder was het contact ook... De empathische houding van de notaris richting de verkoopster van mijn huis, die emotioneel werd. Hij gaf het bestaansrecht, maar zonder er teveel een punt van te maken. Verder was het contact ook naar ons prettig; een goede balans tussen een praatje maken en snelle afhandeling van zaken.

Niets

A. van Beek

Zowel de aankoop als verkoop van mijn appartement via Marks & Wachters gegaan, over het algemeen alleen maar goede ervaringen.

Duidelijke communicatie, ruim op tijd.

Zeer positief

Mooie ruimte, duidelijke communicatie

Geen prima kantoor

Jasper Broer

Voorbereiding en nazorg slecht. Meeting met de notaris op de dag van overdracht was prima.

Duidelijke voorbereidingstappen en proces delen met de verkoper. Wat gaat er allemaal gebeuren en welke stappen moeten er genomen worden. Wat doet de notaris en wat moet de verkoper zelf doen. Duidelijke voorbereidingstappen en proces delen met de verkoper. Wat gaat er allemaal gebeuren en welke stappen moeten er genomen worden. Wat doet de notaris en wat moet de verkoper zelf doen.
Ik had de indruk dat de Notaris alles zou regelen met de financiele instellingen: hypotheek- en levensverzekeringverstrekker. Echter was er vrijwel niets geregeld en heb ik alle instanties zelf moeten bellen, formulieren moeten opvragen en getekende documenten moeten retourneren zodat alles afgesloten was, Ik heb zelfs nog mijn eigen financiele adviseur moeten benaderen om nog wat dingen op het laatste moment te regelen. Ik vraag me nog steeds af of standaard werkwijze is voor een notaris. Indien dit het geval is dan is het goed om de koper aan we je diensten (betaald) verleend hierover te informeren zoals bovenstaand omschreven. Hierbij ervaar de kosten belachelijk hoog. De notaris heeft enkel de administratiekosten en het overdracht moment zijn rekening heeft genomen. Mogelijk zijn er meer inspanningen verricht waarvan ik geen kennis heb genomen.

Sjef van den Nieuwenhuijzen

Prima, goede en snelle service.

Snel en adequaat handelen.

Zou ze niet weten.

Rowaan beheer bv.

Persoonlijk en correct

Frisse uitstraling met de juiste adviezen.

ik zou er zo geen weten.