Offerte

Snel, doeltreffend en klantvriendelijk

Klantvriendelijk

N.v.t.

Sylvie Meuwese

Wij waren zeer tevreden met de dienstverlening en met het feit dat er zo goed meegedacht werd met ons.

Het meedenken over onze zaak

Bert Vermeulen

Accuraat, efficiënt, klantvriendelijk

Roos vos

Super bedrijf ondanks de Corona

Mooie grote ontvangst kamer waar we breed uit elkaar konden zitten. Overigens super mooie inrichting en sfeer.

Joost Doomen

Top service

Zeer correct

Fam. van Breugel

Kundige mensen en zeer vriendelijk ontvangen

Werken op tijd,kundig!

Martijn Rooijackers

Positief, toegankelijk

idem

nvt

anonym

Prima en correcte behandeling

Een vrouwelijke candidaat notaris waarmee ik normaal en redelijk kon overleggen

geen verbeterpunten, het ging heel goed. Ook de andere werknemers waren vriendelijk en correct

Vriendelijk maar niet zonder fouten

Vriendelijk en persoonlijk

Ik vind het nog steeds vreemd dat ik als leek fouten kan halen uit documenten van een notaris. Ik vind dat een notaris in principe foutloos werk moet leveren.

Reactie Marks Wachters notarissen:

Beste Schrijver,
Beste Schrijver,
Allereerst bedankt voor het schrijven van deze review. Door eerlijke reviews zoals deze, kunnen wij onze dienstverlening daadwerkelijk verbeteren. Helaas heeft u uw review anoniem geschreven, hierdoor kunnen wij helaas niet nalopen om welk dossier het gaat en kijken naar het verloop van de dienstverlening.
Wel lezen wij in uw review dat er fouten stonden in de door ons gemaakte documenten. Wij zijn het met u eens dat wij als notariskantoor foutloos werk moeten leveren, onze interne processen en controles zijn hier zo goed mogelijk op ingericht. Gezien de opmerking in uw review lijkt het erop dat deze processen en controles helaas niet voldoende hebben gewerkt. Daarom gaan wij de komende periode extra aandacht besteden aan deze processen en controles. Hiermee hopen wij eventuele toekomstige fouten vroegtijdig te kunnen voorkomen.
Marks Wachters notarissen

veltman

Uitstekende service en hartelijke gesprekken

openheid, belangstelling