Offerte
Deskundigheid
Resultaat
Advies
Communicatie

Goede ervaringen met Marks Wachters, de aanpak is praktisch, een echte hands on mentaliteit. Communiceren is zeggen waar het op staat, helder en duidelijk .

Snelle afhandeling van dossiers, communicatie, klant vriendelijkheid.

Vooraf een offerte of wel prijs inschatting zou prettig zijn.
Vooraf een offerte of wel prijs inschatting zou prettig zijn.
Orde in de afhandeling van noodzakelijke dossiers, m.a.w. tijdig inzichtelijk welke handtekeningen, verklaringen en/of documenten er moeten zijn ruim voordat er aktes passeren.

Onze testamenten in 2018 naar tevredenheid op laten stellen bij Marks Wachters. We hebben gekozen voor Marks Wachters omdat we in 2016, bij het passeren van onze hypotheek- en leveringsakte ook goed... Onze testamenten in 2018 naar tevredenheid op laten stellen bij Marks Wachters. We hebben gekozen voor Marks Wachters omdat we in 2016, bij het passeren van onze hypotheek- en leveringsakte ook goed zijn geholpen. De meerwaarde is bij het opstellen van onze testamenten weer gebleken door het praktisch meedenken van de kandidaat-notaris.

Toegankelijk advies

Prettig bedrijf om mee samen te werken

gastvrij ontvangst.
Heel duidelijk in uitleg over de te bespreken stukken

rick van tilburg

Zeer prettig, laagdrempelig contact. Snel, adequaat antwoorden op vragen en proactieve houding tav het werkproces.

pro-activiteit
laagdrempeligheid

FW van Dijk

Wij zijn al jaren bij dit kantoor, maar beoordelen alleen de laatste keer.
Het betrof een heel eenvoudige omzetting van ons beider testament. (2x A4)
Wij leverden zelf de info aan....
Wij zijn al jaren bij dit kantoor, maar beoordelen alleen de laatste keer.
Het betrof een heel eenvoudige omzetting van ons beider testament. (2x A4)
Wij leverden zelf de info aan. Hebben tot twee keer toe een essentiële verbetering op de concepten gegeven.

Zijn ons niet opgevallen buiten makkelijk parkeren.

Prima bedrijf

Goede uitleg en advies. Mooi pand en uitstraling. Klantvriendelijk

Dit bedrijf is zeer professioneel, hebben oog voor het menselijk aspect en vertalen de wet met een knipoog.
Je bent immers toch wat nerveus voor een serieuze aangelegenheid.

Alle afspraken worden ruim Vantevoren gemaakt.

Geen verbeteringen nodig

Het met spoed opstellen van een akte voor verpanding van aandelen met de provincie Utrecht.

Ondanks vooraf aangekondigde drukte van een periode (deadline 1 juli) heb ik daar totaal geen hinder van ondervonden. Hoe sneller ik reageerde, hoe sneller de notaris.

J. Vink dac zuidoost

Leuk jong team met originele aanpak.

Duidelijk en neemt de tijd

T.P.F.Franssen holding BV

Aangename ervaring. Grote betrokkenheid en en kennis van zaken, Op eerste gezicht ook goede prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke andere en meer moderne aanpak/uitstraling dan de klassieke Notarispraktijk.
Snel en efficient, je hebt echt het gevoel dat je geholpen wordt.

Daarvoor is het contact nog te pril.