Offerte

PHJ Regout en Ernest Regout BV

Vakkundig, klant gericht, vriendelijk

Vakkundigheid, snelheid, klant vriendelijkheid

Galerie de Buffel

Prettig om mee samen te werken, snel en duidelijk

laagdrempelig

zo door gaan

Eddy's

Zeer vakkundig, meedenkend en vertrouwd.

Het verdiepen in ons als persoon, het meedenken wat voor ons het beste is.

Zeer goede ervaring. eerste notariskantoor dat ik tegen ben gekomen met een juiste aansluiting op het MKB en met een verfrissende en no-nonsense attitude. juiste vragen gesteld, kritisch en denkt... Zeer goede ervaring. eerste notariskantoor dat ik tegen ben gekomen met een juiste aansluiting op het MKB en met een verfrissende en no-nonsense attitude. juiste vragen gesteld, kritisch en denkt mee. werkt erg prettig.

pragmatische aanpak, to the point en terugbrengen naar eigen taal (ondernemerstaal)

Zeer tevreden.

Goede inzet en betrokkenheid. Innovatief.

Ev voorlichtingsavond over ondernemingsvormen en de actuele stand van zaken daarin

Best Image Signing BV

Acuuraat, Laagdrempelig, Jaap is enthousiast

Lagere prijzen

Goed, accuraat, pakken snel op, en pragmatisch.

Doordat ze niet zo groot zijn, directe lijnen, komen snel met een antwoord, en specialisme op ondernemersrecht.

Af en toe mag het wat sneller zijn, met name de planning in agenda. Jaap was nogal veel met vakantie waardoor we wat vertraging op hebben gelopen.

Horizon Motor Reizen

Prettige open communicatie op een normaal niveau wat voor iedereen begrijpbaar is.

Betrokkenheid, Communicatie.

Nog geen kunnen ontdekken.

Goed, degelijk

Duidelijke info, geven het vertrouwen dat er kennis van zaken is.

Y. Doreleijers

Uitstekend ontvangst in prettige omgeving. Direct aangeven dat moderne industriële uitstraling en vlotte manier van ondernemen mij erg aanspreekt t.o.v. gevestigde (wat stoffige) orde. Uitstekend ontvangst in prettige omgeving. Direct aangeven dat moderne industriële uitstraling en vlotte manier van ondernemen mij erg aanspreekt t.o.v. gevestigde (wat stoffige) orde.
Contact loopt erg soepel, goed advies waardoor antwoorden op mijn vraagstukken. Het voelt zeer vertrouwd door beschikbare kennis, omgang en uitstraling.

Heb ik reeds boven aangegeven:

"Contact loopt erg soepel, goed advies waardoor antwoorden op mijn vraagstukken. Het voelt zeer vertrouwd door beschikbare kennis, omgang en uitstraling"

Hier zou je het meeste aan hebben, maar naar mijn mening zitten jullie geheel op het juiste spoor.
Mocht het ooit te binnen schieten zal ik dit delen.