Offerte

Roel B.

Prima ervaring!

Adviserend

Kees V.

Positief, deskundig, betrouwbaar, we zijn al lang klant. nieuw gebouw ziet er mooi uit

toon lamers

Goed. Het zou echter mooi zijn als er meer transparantie bestond met betrekking tot de onderbouwing van kosten posten in de opdracht brief. Wellicht zijn deze gebasseerd op een uur tarrief, of een... Goed. Het zou echter mooi zijn als er meer transparantie bestond met betrekking tot de onderbouwing van kosten posten in de opdracht brief. Wellicht zijn deze gebasseerd op een uur tarrief, of een standaard vast bedrag.

Passeren van koopakte en hypotheek akte voor woonhuis. Vooraf per mail diverse concepten ontvangen. Tijdens passeren aandacht voor de persoon en daarbij wordt gevraagd en ongevraagd advies gegeven.... Passeren van koopakte en hypotheek akte voor woonhuis. Vooraf per mail diverse concepten ontvangen. Tijdens passeren aandacht voor de persoon en daarbij wordt gevraagd en ongevraagd advies gegeven. Dit heb ik als positief ervaren.

Persoonlijk, helder, duidelijk, toegankelijk.

?

P. van de Kerkhof

Goed, positief. Een gemoedelijke sfeer

Men neemt de tijd voor de klant

Peter Gabriëls

Zeer positief hartelijk en ontspannen ontvangst/sfeer.

Duidelijkheid

Nvt

Thijs van den Hoven

Vreindelijke ontvangst en duidelijke uitleg.

Duidelijke uitleg en efficiente behandeling

Adrie

Mijn ervaringen zijn pri a, zowel bij de overdracht van mijn huidige woning als de door mij aangekochte parkeerplaats in de parkeergarage bij mijn appartement.
Gezellig even een praatje...
Gezellig even een praatje gemaakt voordat we gingen tekenen, wat in feite zo gebeurt is.

Ik spreek nu even over de overdracht van mijn woning in december 2014 en de overdracht van de parkeerplaats in december 2016.

- in deze drukke periode geen probleem om nog in deze maand...

- in deze drukke periode geen probleem om nog in deze maand een afspraak te maken, men was eventueel bereid om dit in het weekend te doen.
- ik werd ruim op tijd gebeld door een vriendelijke mevrouw die mij e.e.a. uitlegde met betrekking tot de documenten.
- de documenten zijn mij ruim op tijd verstrekt.

Vooralsnog geen verbeterpunten.

Ik vond het prettig met deze organisatie te hebben kennisgemaakt.

Prettige en deskundige medewerkers, snelle service.

Zakelijk, snel, correct.

N.v.t.