Peter

Prima opleiding en een deskundige docent !

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is erg fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback, Peter!

Winoth

De leraar had veel kennis over algoritmen. Ik had hiervoor opleiding Data Analist afgerond en heb dit erbij gedaan om meer kennis op te doen, maar veel was al bekend bij mij door de eerdere opleiding.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om te lezen, Winoth! Bedankt voor je feedback.
Markus Verbeek Praehep

De verbinding stoorden regelmatig tijdens de les, dit is vrij irritant.
In vetero is het niet handig om iedereen tegelijk een microfoon te geven, aangezien dit storing geeft.
Les inhoud...
De verbinding stoorden regelmatig tijdens de les, dit is vrij irritant.
Les inhoud goed, docent heeft volgens zijn zeggen alles behandeld, echter niet de lesvolgorde aangehouden.
Dit kan ik niet beoordelen.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen dat je technische problemen ondervond. We nemen dit intern met ons mee!
Markus Verbeek Praehep

De les bevat een goede combinatie van theorie en voorbeelden in de praktijk. De voorbeelden uit de praktijk waren zeer relevant om het onderwerp inzichtelijk te maken met name voor de mensen die nog... De les bevat een goede combinatie van theorie en voorbeelden in de praktijk. De voorbeelden uit de praktijk waren zeer relevant om het onderwerp inzichtelijk te maken met name voor de mensen die nog niet veel ervaring hadden binnen dit onderwerp.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor je review!

Rita

Les materiaal is dankzij de docent goed te volgen. Hij heeft denk ik voldoende kennis en vaardigheden om naar behoren de les te kunnen verzorgen..
Wat betreft opleidingsinstituut , ben ik niet...
Wat betreft opleidingsinstituut , ben ik niet echt tevreden, omdat ik door slordigheid het begin en daarna door griep - digitaal volgen van de module niet goed is gecommuniceerd met mij.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Rita! Jammer dat je niet tevreden bent over onze organisatie. We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit... Bedankt voor het achterlaten van je review, Rita! Jammer dat je niet tevreden bent over onze organisatie. We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Iraj.B

Ontevreden, veel praatjes weinig daden

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je... Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.
Markus Verbeek Praehep

Zeer leerzame training geweest.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om horen! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Markus Verbeek Praehep

Een goede opleiding om de basiskennis van het boekhouden op te doen.
Een goede opleiding om de basiskennis van het boekhouden op te doen.
Vond het wel pittig dat er per les 2 hoofdstukken werden behandeld. Dit was naast mijn werk, en privé situatie best veel, want er komt ook van 2 hoofdstukken aan huiswerk bij. De cursus had van mij wel 2 x zolang mogen duren, met maar 1 hoofdstuk per week. dan was het voor mij persoonlijk beter te behapstukken geweest. We hadden een hele prettige leraar, die zijn kennis goed over wist te dragen. Lesmateriaal was ook prima. Vanavond hebben we de laatste cursusavond. Maar ik ben nog niet klaar voor het examen, deze heb ik dan ook nog niet ingepland.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Markus Verbeek...

Anita

Super docent!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Fijn dat je zo tevreden bent over onze docent, Anita. We zullen je compliment intern doorzetten!

Ineke

Degene die de training gaf had veel kennis van zaken.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is fijn om te horen, Ineke! Bedankt voor het delen van je feedback.