De les methode is mij tegen gevallen en niet zoals ik het gewend was.
In het verleden mijn MBA, SPD en AA titel gehaald via Markus Verbeek maar dat vond ik veel beter.
Ik mis het maken van...
De les methode is mij tegen gevallen en niet zoals ik het gewend was.
Ik mis het maken van opdrachten en dat deze ingeleverd moeten worden.

De cursusleider is super dus dat maakt het een beetje goed.
Over het algemeen ben ik niet tevreden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je eerlijke review. We vinden het jammer dat de lesmethode je is tegengevallen en niet voldeed aan je verwachtingen. We zijn altijd bezig om onze lesmethodes te verbeteren en we nemen... Bedankt voor je eerlijke review. We vinden het jammer dat de lesmethode je is tegengevallen en niet voldeed aan je verwachtingen. We zijn altijd bezig om onze lesmethodes te verbeteren en we nemen je feedback mee. Verder zijn we blij dat je de cursusleider super vond en dat je toch iets hebt geleerd. We hopen dat je in de toekomst weer voor ons kiest.

Albert

N.v.t.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback!

Cindy

Fijne docent, veel uitgelegd en ik heb veel geleerd
Opleidingsdoel was duidelijk en is goed uitgevoerd

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat goed om te horen, Cindy! Bedankt voor je positieve feedback!

Cindy

De les stof die je krijgt past goed samen met wat er op het examen wordt gevraagd. Je moet er wel veel voor leren want anders wordt het hem niet. Deze opleiding sluit goed aan voor je werk. Goed te... De les stof die je krijgt past goed samen met wat er op het examen wordt gevraagd. Je moet er wel veel voor leren want anders wordt het hem niet. Deze opleiding sluit goed aan voor je werk. Goed te doen ook en goede locaties erg gastvrij. Ik vond het een leuk jaar.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om te horen, Cindy! Heel veel plezier en succes toegewenst met het toepassen van de opgedane kennis!
Markus Verbeek Praehep

MVP biedt goede ondersteuning bij mijn ontwikkeling. De docenten komen uit de praktijk en kunnen hierdoor de theorie goed koppelen aan de praktijk. De locaties zijn uitstekend geregeld, voldoende... MVP biedt goede ondersteuning bij mijn ontwikkeling. De docenten komen uit de praktijk en kunnen hierdoor de theorie goed koppelen aan de praktijk. De locaties zijn uitstekend geregeld, voldoende parkeergelegenheid en goede sanitaire voorzieningen. Het volgen van een opleiding bij MVP heeft voor mij opgeleverd dat ik in de praktijk zelfstandig aan de slag kan en een grote ontwikkeling heb doormaakt.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om te lezen dat wij goede ondersteuning kunnen bieden bij jouw ontwikkeling. We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis!

Antoinette

De inhoud is duidelijk en toepasbaar in mijn dagelijks leven. Marjo blijft mij bij omdat zij begrip had voor mijn omstandigheden en hielp waar het nodig was.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hallo Antoinette, bedankt voor het delen van je feedback! Daar zijn we erg blij mee. We willen je veel succes toewensen met het toepassen van de opgedane kennis.
Markus Verbeek Praehep

De module zorgregistratie gevolgd. Module helaas 2x uitgesteld denk ivm te weinig deelnemers en het vinden van een docent.

Geen lesboek, alleen wat 'karige' ppt's. Mis meer lesstof in de...

Geen lesboek, alleen wat 'karige' ppt's. Mis meer lesstof in de vorm van een boek. Op deze manier ook lastig om in de eindopdracht je theorie te verwerken en aan de bronvermelding richtlijn te voldoen.

Gelukkig een hele positieve, enthousiaste en leerzame docent. Leuke leerzame avonden gehad. Denkt mee in de praktijk en komt met voorbeelden bij de PPT's. Helpt/denkt ook met de examen opdracht. Heel prettig, waren leerzame avonden.

Minder te spreken over de (onafhankelijke) beoordelaar welke de eindopdracht heeft beoordeeld. Had het wel in 1x gehaald maar de manier hoe de feedback is beschreven en de feedbackpunten vraag ik mij af of de beoordelaar zelf de module heeft gevolgd ppt en gelezen inclusief de examen opdracht.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je review met ons! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen... Bedankt voor het delen van je review met ons! Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.

Brian

Goede opleiding, veel kennis was weggezakt, maar nu weer op peil. Ook de manier van denken die vanuit de docent wordt meegegeven is zeer leerzaam. De praktijkcasussen zijn zeer verhelderend. Kan de... Goede opleiding, veel kennis was weggezakt, maar nu weer op peil. Ook de manier van denken die vanuit de docent wordt meegegeven is zeer leerzaam. De praktijkcasussen zijn zeer verhelderend. Kan de studie dan ook zeer aanbevelen.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je review, Brian! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Marieke

Docent was super goed. Hij legde heel duidelijk uit. 4 dagen is wel kort voor de stof die behandeld moet worden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om horen, Marieke! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Markus Verbeek Praehep

Lesinhoud: Top, erg duidelijk.
Lesmateriaal: Top, erg duidelijk, goed opgezet.
Locatie: Prima, Parkeren onder gebouw of op 5 min van het station
Docent: Erg duidelijk, weet de...
Lesinhoud: Top, erg duidelijk.
Lesmateriaal: Top, erg duidelijk, goed opgezet.
Locatie: Prima, Parkeren onder gebouw of op 5 min van het station
Docent: Erg duidelijk, weet de lesstof zeer goed over te brengen en voor te bereiden op het examen.
Impact werk/prive: Soms volgen lessen relatief snel op, er moet een hele hoop werk thuis als voorbereiding gedaan worden en dat vraagt soms veel van studenten.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.