Stan

Zeer praktische training! Heel veel informatie, maar wel gestructureerd en to-the-point om te kunnen starten met ESG.
Uitstekende docent met veel kennis, die ons ook allerlei handige links...
Uitstekende docent met veel kennis, die ons ook allerlei handige links enzo aandroeg. Stefan praat veel, maar het is uiteindelijk functioneel en draagt bij aan alles in de training. En hij is w.m.b. een autoriteit op het gebied van ESG, mede door zijn referentiekader en netwerk.
2 Prima gastsprekers (1 bureau/consultant zou ik meteen inhuren).
Ook het lesmateriaal was prima. De papieren reader is handig als naslagwerk, maar hoeft wat wat mij betreft niet standaard te worden aangeboden.

Conclusie: prima training, aanrader voor ESG-starters en ook voor wat meer gevorderden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je zeer positieve en uitgebreide review, Stan! Wij zijn erg blij dat je de training zeer praktisch vond en dat je veel gestructureerde en to-the-point informatie hebt gekregen om... Hartelijk dank voor je zeer positieve en uitgebreide review, Stan! Wij zijn erg blij dat je de training zeer praktisch vond en dat je veel gestructureerde en to-the-point informatie hebt gekregen om te kunnen starten met ESG. Verder vinden wij het fijn om te horen dat je tevreden bent over het lesmateriaal en dat je de papieren reader handig vindt als naslagwerk. Desondanks nemen wij je suggestie om de reader niet standaard aan te bieden mee voor de toekomst of deze in een online versie aan te bieden. We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Markus Verbeek Praehep

Prima opleiding die weer even de laatste ontwikkeling doorneemt over arbeidsrecht. De opleiding ging op een fijne manier met voldoende interactie.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je review. Wij zijn blij dat je de opleiding fijn vond en dat je de laatste ontwikkelingen over arbeidsrecht hebt geleerd. Wij zijn ook blij dat je de interactie waardeerde. Verder... Bedankt voor je review. Wij zijn blij dat je de opleiding fijn vond en dat je de laatste ontwikkelingen over arbeidsrecht hebt geleerd. Wij zijn ook blij dat je de interactie waardeerde. Verder willen wij je veel succes toewensen met je werk.

Anamarija

Top training! Veel handige dingen geleerd! Docent wist het heel interessant te brengen en duidelijk toe te lichten.

...Jammer dat meeste van die klassikale trainingen uiteindelijk niet...

...Jammer dat meeste van die klassikale trainingen uiteindelijk niet door gaan

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de opleiding. Verder nemen we je feedback wat betreft de klassikale trainingen met ons mee.

Auke

Nuttig, leervol en interactief

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Fijn om te lezen dat je de opleiding als nuttig, leervol en interactief hebt ervaren.
Markus Verbeek Praehep

Ik vond het echt heel leerzaam. Fijn dat de WKR uitgelegd werd door iemand met praktijkervaring loonbelasting die bij de belastingdienst werkt.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is erg fijn om te horen. Bedankt!
Markus Verbeek Praehep

Veel geleerd, docenten heel veel kennis en dik in orde.

Veel geleerd, docenten heel veel kennis en dik in orde.

Alleen het vak Arbeidsrecht en Sociale zekerheid verdient echt een dag extra les (of 2 avonden). Zo veel stof is het dat dit echt niet in 3 dagdelen past.

Mvg,

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback en we nemen dit intern met ons mee!
Markus Verbeek Praehep

Prima opleiding en virtual classroom bevalt uitstekend.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor de feedback, mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Lyanne

Heel slecht

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent en we zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende jouw ervaringen dan willen we je adviseren om het... Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent en we zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende jouw ervaringen dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
Markus Verbeek Praehep

Lesmateriaal is een onoverzichtelijk samenraapsel. Een reader met artikelen en ppt's die niet gebruikt worden in de training. Niet heel duurzaam. Had het graag digitaal willen ontvangen, zeker... Lesmateriaal is een onoverzichtelijk samenraapsel. Een reader met artikelen en ppt's die niet gebruikt worden in de training. Niet heel duurzaam. Had het graag digitaal willen ontvangen, zeker gezien het onderwerp van de training. Locatie: IT infrastructuur is niet toereikend. Beamer hapert etc. Aan upgrade toe. Faciliteiten zijn prima. Docent is kundig en anticipeert op vragen.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons. We kunnen ons goed voorstellen dat je bepaalde dingen graag anders had gezien en we gaan dit ook intern met ons meenemen. We hopen dat je desondanks... Bedankt voor het delen van je feedback met ons. We kunnen ons goed voorstellen dat je bepaalde dingen graag anders had gezien en we gaan dit ook intern met ons meenemen. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Markus Verbeek Praehep

Goede relevante handvaten voor een best ‘wollig’ onderwerp op dit moment. Docent bracht de stof leuk en levendig over, wat natuurlijk helpt.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is erg fijn om te lezen!