De docent was een beetje "eng". Ik had hier persoonlijk geen last van, maar ik merkte van de andere studenten dat sommigen vonden hem vervelend. Persoonlijke "aanvallen" zoals "ben je boos op me?"... De docent was een beetje "eng". Ik had hier persoonlijk geen last van, maar ik merkte van de andere studenten dat sommigen vonden hem vervelend. Persoonlijke "aanvallen" zoals "ben je boos op me?" als iemand een beetje chagrijnig aan keek, zijn in mijn ogen ook niet echt professioneel. Het maakte het sfeer een beetje onaangenaam.

Verder wel een goede docent, wist leerstof levender te maken met praktische voorbeelden en verzekerde dat iedereen begreep waar hij het over had.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Wat vervelend om te horen dat de docent soms een ongemakkelijke sfeer creëerde. Je feedback zullen we daarom ook intern doorzetten om dit soort... Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Wat vervelend om te horen dat de docent soms een ongemakkelijke sfeer creëerde. Je feedback zullen we daarom ook intern doorzetten om dit soort situaties te kunnen voorkomen. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Markus Verbeek Praehep

Ik heb me opgegeven voor de klassikale training. helaas kon deze niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen. online training gevolgd. boek van 2022 opgestuurd gekregen en online 2023. dit was erg... Ik heb me opgegeven voor de klassikale training. helaas kon deze niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen. online training gevolgd. boek van 2022 opgestuurd gekregen en online 2023. dit was erg verwarrend. ben blij dat er geen examen aan vast zat want weet niet of ik hem gehaald zou hebben.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Markus...
Markus Verbeek Praehep

Prima opleiding over een actueel thema. Vakkundige opleider en uitgebreide documentatie.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Niels

Uitgebreid de tijd genomen om alles duidelijk te maken aan de praktijkbegeleiders.
Top!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn om te lezen, Niels! Bedankt voor het delen van je feedback.

Judith

Duidelijke lesstof. goede uitgebreide opdrachten. Fijne invulvelden. Leuke interactieve training

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is super om te lezen, Judith! Bedankt voor je beoordeling.

Anonieme

Opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB), matige docent die vaak vragen van leerlingen niet goed wist uit te leggen en dan maar begon te roepen 'dat moet je gewoon begrijpen.'

De boeken van...

De boeken van Convoy zijn wel goed, incl. de online leeromgeving die daarbij hoort.
Vooral de journaalposttrainers vond ik erg nuttig die daarbij online staan.

Wel moest ik van de laatste 6 hoofdstukken die journaalposttrainers even in een apart excel bestand zetten om beter mee te kunnen oefenen, omdat je op de site de hele tijd alles handmatig moest wissen om opnieuw te kunnen oefenen.
Ook de 6 oefenexamens van convoy zijn erg nuttig

Markus...

Peter

Prima, duidelijk. Voor zzp is deze inleiding voldoende

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Peter!
Markus Verbeek Praehep

Nuttige training van een complexe pensioenmaterie die ook nog aan veel veranderingen onderhevig is.
Deelname in een kleine groep via virtual classroom was prettig omdat er daardoor genoeg ruimte tot interactie was.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding.

Judith

Goede training, fijne trainer.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is erg fijn om te horen, Judith! Bedankt voor je review en deelname.
Markus Verbeek Praehep

Duidelijke uitleg, zeer actueel en verhelderend.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.