Saskia

Voor mij was de inleiding Boekhouden voor MBA een herhaling van de PDB en gekozen om mijn kennis af te stoffen nadat ik deze enige tijd niet echt gebruikt heb. Tijdens de zelfstudie en de lessen... Voor mij was de inleiding Boekhouden voor MBA een herhaling van de PDB en gekozen om mijn kennis af te stoffen nadat ik deze enige tijd niet echt gebruikt heb. Tijdens de zelfstudie en de lessen werd alles weer duidelijk. Ook de docent was erg motiverend en betrok iedereen bij de lessen. Legde helder uit en wist je mee te nemen.

Beste Saskia,
Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat de inleiding Boekhouden voor MBA een goede herhaling was van je PDB en dat je je kennis weer hebt kunnen opfrissen. We zijn blij dat de zelfstudie en lessen alles weer duidelijk maakten voor je.
Het is ook geweldig om te horen dat de docent motiverend was, iedereen bij de lessen betrok en helder uitlegde. We waarderen je mooie eindoordeel van 9/10 en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.

Christa

Een training waardoor je weer up to date bent. Een perfecte keuze!

Beste Christa,
Beste Christa,
Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je de training als een perfecte keuze hebt ervaren en dat je je weer helemaal up-to-date voelt. We zijn blij dat je zo tevreden bent en waarderen je mooie eindoordeel van 10/10.
We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.

Angelique

Zeer kundige leraar die duidelijke informatie geeft en goed ingaat op de vragen.

Beste Angelique,
Beste Angelique,
Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kundigheid van de leraar en de duidelijke informatie die gegeven wordt. We zijn blij dat de leraar goed ingaat op de vragen en dat je de training als zeer positief hebt ervaren.
We waarderen je mooie eindoordeel van 10/10 en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij onze opleidingen.
Markus Verbeek Praehep

Ik heb er niet veel nieuwe info uit gehaald.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet veel nieuwe informatie uit de training hebt gehaald. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursusinhoud te herzien en te... Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet veel nieuwe informatie uit de training hebt gehaald. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursusinhoud te herzien en te verbeteren, zodat deze meer waarde kan bieden voor toekomstige deelnemers.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je eindoordeel van 6/10.
Markus Verbeek Praehep

Ik heb heel veel geleerd.
Hij heeft alles goed voorbereid. Hij legde alles goed uit. Het is een zware materie maar door zijn manier van uitleg...vond ik het niet zwaar.
Ik werd er gewoon...
Ik heb heel veel geleerd.
Ik werd er gewoon enthousiast.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt geleerd en dat de docent alles goed had voorbereid en duidelijk uitlegde. Het is bijzonder dat je ondanks... Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat je zoveel hebt geleerd en dat de docent alles goed had voorbereid en duidelijk uitlegde. Het is bijzonder dat je ondanks de zware materie enthousiast bent geworden door zijn manier van uitleggen.
We zijn blij dat je de training als zo positief hebt ervaren en waarderen je mooie eindoordeel van 10/10.
Markus Verbeek Praehep

Het was een fijne training en trainer. het ging wel erg snel met 5 hoofdstukken per les.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je de training en de trainer als prettig hebt ervaren. We begrijpen dat het tempo met 5 hoofdstukken per les hoog lag. We zullen dit... Hartelijk dank voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je de training en de trainer als prettig hebt ervaren. We begrijpen dat het tempo met 5 hoofdstukken per les hoog lag. We zullen dit meenemen om te kijken hoe we de inhoud beter kunnen spreiden, zodat het beter te volgen is.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze trainingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je positieve eindoordeel van 7/10.

Carola

De cursus heet updatesessie, maar het leek meer een cursus voor beginners. Er werd zelden de diepte in gegaan.
Vooral de ochtend ook veel informatie die niet van toepassing is zoals dubbele kinderbijslag, kinderopvang vergoeding.
Het ging over nieuws voor 2024, dat jaar is inmiddels al bijna om.
Paww info was nog van 2022 en echt niet meer up to date.

Kortom niet voor herhaling vatbaar.

Beste Carola,
Beste Carola,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de updatesessie niet aan je verwachtingen voldeed en meer gericht leek op beginners. We begrijpen dat het belangrijk is om diepgaande en actuele informatie te ontvangen, vooral in een updatesessie.
Het is vervelend dat er veel informatie werd gegeven die niet van toepassing was en dat sommige gegevens verouderd waren. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze sessies beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers en ervoor te zorgen dat de inhoud up-to-date en relevant is.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.

Ard

De deskundigheid van de docent i.c.m. zijn enthousiasme en het interactief houden van de training maakt dat je - ondanks de in potentie "droge kost" - er prima bij blijft! Uitsteken en zeer aan te... De deskundigheid van de docent i.c.m. zijn enthousiasme en het interactief houden van de training maakt dat je - ondanks de in potentie "droge kost" - er prima bij blijft! Uitsteken en zeer aan te bevelen. Volgend jaar hopelijk weer!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat de deskundigheid en het enthousiasme van de docent, samen met de interactieve aanpak, ervoor hebben gezorgd dat je de... Hartelijk dank voor je fantastische review! Het is geweldig om te horen dat de deskundigheid en het enthousiasme van de docent, samen met de interactieve aanpak, ervoor hebben gezorgd dat je de training als zeer waardevol hebt ervaren. We zijn blij dat je ondanks de potentieel "droge kost" toch betrokken bent gebleven.
We kijken ernaar uit om je volgend jaar weer te verwelkomen voor een nieuwe training!
Markus Verbeek Praehep

De docent was onprofessioneel.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een onprofessionele ervaring hebt gehad met de docent. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven en we zullen dit intern... Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een onprofessionele ervaring hebt gehad met de docent. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven en we zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze docenten altijd professioneel en ondersteunend zijn.
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze opleidingen te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.
Markus Verbeek Praehep

Module Zorg in Nederland heeft potentie om leerzaam te zijn. Als e-learning komt helaas deze potentie er niet uit. De 2 boeken en de opdrachten sluiten maar deels op elkaar aan.
Een docent kan...
Een docent kan de verbinding tussen de onderdelen aan elkaar praten.
De moduleopdracht is voor mij het meest leerzaam geweest.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je feedback. Het is goed om te horen dat je de module Zorg in Nederland potentievol vindt en dat de moduleopdracht voor jou het meest leerzaam is geweest.
We begrijpen dat...
We begrijpen dat de e-learning versie van de module niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan, vooral omdat de boeken en opdrachten niet altijd goed op elkaar aansluiten. We zullen je suggestie om een docent in te zetten om de verbinding tussen de onderdelen te maken zeker meenemen om de leerervaring te verbeteren.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je eindoordeel van 6/10.