-Docent is deskundig in zijn vak en heeft veel parate kennis. Het was voor mij wel storend dat de docent citeerde uit handboek 2021, terwijl ik al handboek 2022 had. Dit zorgde voor verwarring in de... -Docent is deskundig in zijn vak en heeft veel parate kennis. Het was voor mij wel storend dat de docent citeerde uit handboek 2021, terwijl ik al handboek 2022 had. Dit zorgde voor verwarring in de lessen.

Docent gaat soms te snel door de stof heen, waardoor er te weinig tijd is om goede aantekeningen te maken en vragen te stellen. De cursus had van mij wel 1 dag langer mogen duren, zodat er meer tijd is voor het oefenen van examenvragen.

-Voorzieningen zijn qua catering en locatie erg goed, maar lokalen zijn vrij klein (grote groep) en toiletten zijn klein en soms vies.

-Lesmateriaal is prima

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is een compliment voor onze docent, bedankt! Verder kunnen wij ons goed voorstellen dat dit als storend werd ervaren. We nemen je feedback intern met ons mee.
Bedankt voor het schrijven van...
Bedankt voor het schrijven van je review.

Judith Hannah

Uitdagende, interessante materie, waarin praktijk oefening en lesmateriaal ter ondersteuning goed op elkaar aansloten. Fijne medecursisten in een goede sfeer met een hartelijke docente, die de... Uitdagende, interessante materie, waarin praktijk oefening en lesmateriaal ter ondersteuning goed op elkaar aansloten. Fijne medecursisten in een goede sfeer met een hartelijke docente, die de pittige materie hielp op een prettige, natuurlijke manier eigen te maken. Toplocatie, vriendelijk personeel, zeer goede faciliteiten, alsook parkeergelegenheid, goed te bereiken met OV, alsook een heerlijk verzorgde lunch en goedlopend buffet.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je feedback.

Isabelle

De lesinhoud,lesmateriaal erg duidelijk. Docent ook erg goed!
Veel geleerd vandaag, zeker punten die ik kan meenemen in de praktijk.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Angela

Het was een zeer informatieve training, leerzaam en ook direct toe te passen bij de uitvoering van het proces van de loonbeslagen op mijn werk. De docent was top, hij weet veel en kon het op zo`n... Het was een zeer informatieve training, leerzaam en ook direct toe te passen bij de uitvoering van het proces van de loonbeslagen op mijn werk. De docent was top, hij weet veel en kon het op zo`n manier vertellen dat je goed bij de les bleef en actief deelnam!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is fijn om te lezen, Angela! Bedankt voor je review.

J

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Judith

Wim is hele fijne leraar die goed en duidelijk uitlegt
Blij mee

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is super om te lezen, Judith! Bedankt voor je beoordeling.

Lia

Zeer ervaren docent. Ik had zelf meer oefeningen klassikaal/tijdens de lesuren verwacht, dat helpt mij bij het eigen maken van de lesstof.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is erg fijn om te horen, we zullen je compliment intern doorzetten. Bedankt voor je review.

Martin

Wellicht nog andere trainingen volgen die dieper op de materie ingaat.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback, Martin!

Alice

Het was een fijne dag.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is super om te lezen, Alice! Bedankt voor je feedback.

Claudia

Omdat ik nog vrij recent de PDL opleiding gevolgd heb (2020) kwamen veel onderwerpen aan bod die nog redelijk vers in mijn hoofd zaten. Mijn focus was gericht op het opstellen van een juiste... Omdat ik nog vrij recent de PDL opleiding gevolgd heb (2020) kwamen veel onderwerpen aan bod die nog redelijk vers in mijn hoofd zaten. Mijn focus was gericht op het opstellen van een juiste arbeidsovereenkomst in alle facetten. Ik heb hier inhoudelijk zeker meer duidelijkheid in gekregen, maar mijn inschatting was dat hier meer voorbeelden etc. van gegeven zouden worden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat goed te horen, Claudia! Bedankt voor het achterlaten van je review!