Het is hard aanpoten, het is veel leerwerk, ik had de mazzel dat ik op rustige momenten ook gewoon op mijn werk mocht leren en huiswerk maken. 1 module die voorheen 2 aparte modules waren zijn nu... Het is hard aanpoten, het is veel leerwerk, ik had de mazzel dat ik op rustige momenten ook gewoon op mijn werk mocht leren en huiswerk maken. 1 module die voorheen 2 aparte modules waren zijn nu samengevoegd, dat was wel bikkelen . De leraren die ik had konden goed een overstap maken naar de realiteit. Bij 1 vak had ik wel 2 vragen bij het examen die in de les niet behandeld zijn. Dit is wettelijk niet meer toegestaan, dus is het ook niet behandeld, helaas kwam het wel op het examen. Dat waren gelijk 20 punten minder voor mijn cijfer. 3 modules op locatie gevolgd, faciliteiten waren prima. 1 module via Virtual Classroom dat is niets voor mij, maar dat is persoonlijk. Het ene vak vind je leuker dan het andere vak en toch merk ik dat het vak wat ik minder leuk vond, dat ik dat nu in mijn werk wel gebruik. De lessen zorgden er bij mij voor dat ik bepaalde dingen wilde weten binnen de organisatie waar ik werk die ik eerst niet wist. Nu heb ik SPD1 gevolgd, mocht ik verder gaan met SPD 2 dan weer bij Markus Verbeek Praehep, maar dan wel modulair. Dan kan ik zelf bepalen wanneer ik een module begin, ik had nu 2 modules achter elkaar tijdens een jaarafsluiting en accountantscontrole, dat was echt heel pittig. Met modulair heb ik dan de spreiding zelf in de hand. Dan kan ik ook bepalen of ik wel of niet begin, als er geen les is op locatie dan zou ik niet gaan. Als er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een locatie zou het ook fijn zijn dat er voor locaties iets meer in het midden gekozen zou kunnen worden. Nu had ik de keus uit Amsterdam en Zwolle, 1,5 en 2 uur rijden, dat vond ik echt te ver. Utrecht of Amersfoort is dan redelijk in het midden en had ik dan nog overwogen.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je uitgebreide en gedetailleerde feedback. Het is fijn om te horen dat je de opleiding als nuttig hebt ervaren en dat je veel hebt kunnen leren, ondanks de intensieve... Hartelijk dank voor je uitgebreide en gedetailleerde feedback. Het is fijn om te horen dat je de opleiding als nuttig hebt ervaren en dat je veel hebt kunnen leren, ondanks de intensieve studiebelasting. We waarderen je positieve opmerkingen over de docenten en de faciliteiten.
We begrijpen dat het samenvoegen van modules een uitdaging kan zijn en dat het vervelend is dat er vragen op het examen stonden die niet in de les behandeld zijn. Dit is zeker iets wat we intern zullen bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst nog gebeurt.
Het is goed om te weten dat je de voorkeur geeft aan modulair studeren, zodat je zelf de spreiding in de hand hebt. We zullen ook je suggestie over de locaties meenemen, zodat we in de toekomst wellicht meer centrale locaties kunnen aanbieden.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je positieve eindoordeel van 8/10.

Quirine

Communicatie met Markus Verbeek vond ik niet prettig. Vaak wachtende op cijfers, waarbij de beoordelingstermijn al verstreken was. Daarnaast weten sommige docenten niet wat de opdrachten inhouden,... Communicatie met Markus Verbeek vond ik niet prettig. Vaak wachtende op cijfers, waarbij de beoordelingstermijn al verstreken was. Daarnaast weten sommige docenten niet wat de opdrachten inhouden, terwijl wel van hen verwacht wordt dat ze de lessen geven. Hierdoor lagen de lessen niet in lijn met opdracht.

Tot slot krijg je voor sommige opdrachten helemaal geen docent, dus kan je geen vragen stellen.

Beste Quirine,
Beste Quirine,
Hartelijk dank voor je openhartige feedback. Het spijt ons te horen dat je communicatie met Markus Verbeek niet prettig vond en dat je te maken hebt gehad met vertragingen bij het ontvangen van cijfers. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en zullen dit zeker intern bespreken om onze processen te verbeteren.
Het is ook zorgelijk dat sommige docenten niet volledig op de hoogte waren van de opdrachten en dat er lessen waren die niet in lijn lagen met de opdrachten. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en we zullen hier direct aandacht aan besteden om ervoor te zorgen dat onze docenten beter voorbereid zijn.
Daarnaast is het onacceptabel dat je voor sommige opdrachten geen docent had om vragen aan te stellen. We zullen dit probleem onderzoeken en werken aan een oplossing om ervoor te zorgen dat alle studenten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We waarderen je eerlijkheid en zullen deze punten gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Carola

Deze cursus sluit niet aan bij het werkveld van de salarisadministrateur. Juist wat van belang kan zijn wordt niet benoemd.

Beste Carola,
Beste Carola,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de cursus niet goed aansloot bij het werkveld van de salarisadministrateur en dat belangrijke onderwerpen niet aan bod kwamen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de inhoud van de cursus relevant en toepasbaar is voor jouw dagelijkse werkzaamheden.
We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursusinhoud te herzien en te verbeteren, zodat deze beter aansluit bij de behoeften van salarisadministrateurs. Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.
Markus Verbeek Praehep

Helaas sluit de training naar mijn mening niet aan bij de behoefte van de salarisadministrateur. Geen inhoudelijke uitleg over DGA op salaris gebied maar over bijv een dividend berekening. Meer een... Helaas sluit de training naar mijn mening niet aan bij de behoefte van de salarisadministrateur. Geen inhoudelijke uitleg over DGA op salaris gebied maar over bijv een dividend berekening. Meer een cursus voor fiscalisten. Gemiste kans en zonde van de tijd voor salarisadministrateurs!!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de training niet aansloot bij de behoeften van de salarisadministrateur en dat belangrijke onderwerpen zoals DGA op salarisgebied... Hartelijk dank voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de training niet aansloot bij de behoeften van de salarisadministrateur en dat belangrijke onderwerpen zoals DGA op salarisgebied niet voldoende aan bod kwamen. We begrijpen dat dit teleurstellend is en dat je hierdoor het gevoel hebt dat de cursus meer geschikt is voor fiscalisten.
We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze cursusinhoud te herzien en te verbeteren, zodat deze beter aansluit bij de specifieke behoeften van salarisadministrateurs. Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je openheid en eerlijkheid.
Markus Verbeek Praehep

Meest beroerde communicatie die ook ooit met een bedrijf heb gehad. Afspraken worden constant niet nagekomen de studiebegeleiding. Informatie op de website komt niet overeen met de werkelijkheid. Meest beroerde communicatie die ook ooit met een bedrijf heb gehad. Afspraken worden constant niet nagekomen de studiebegeleiding. Informatie op de website komt niet overeen met de werkelijkheid.

Docenten, lesmateriaal en locaties zijn prima. Maar wat hier boven staat maakt de studie haast onmogelijk.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je openhartige feedback. Het spijt ons zeer te horen dat je zulke negatieve ervaringen hebt gehad met onze communicatie en studiebegeleiding. We begrijpen dat het niet nakomen... Hartelijk dank voor je openhartige feedback. Het spijt ons zeer te horen dat je zulke negatieve ervaringen hebt gehad met onze communicatie en studiebegeleiding. We begrijpen dat het niet nakomen van afspraken en de discrepantie tussen de informatie op de website en de werkelijkheid erg frustrerend kunnen zijn.
Het is goed om te horen dat je tevreden bent over de docenten, het lesmateriaal en de locaties. Echter, we beseffen dat de problemen die je hebt ervaren de studie bijna onmogelijk hebben gemaakt, en dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.
We zullen je feedback zeer serieus nemen en intern bespreken om onze processen en communicatie te verbeteren. Jouw opmerkingen zijn van groot belang voor ons en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je eerlijkheid en openheid.

Zeynel

Een zeer nuttige opleiding, waarbij ik me dankzij de moduleopdrachten voor Big Data Analytics en Business Intelligence grondig heb kunnen verdiepen in de stof. Door de praktijkgerichte opdrachten... Een zeer nuttige opleiding, waarbij ik me dankzij de moduleopdrachten voor Big Data Analytics en Business Intelligence grondig heb kunnen verdiepen in de stof. Door de praktijkgerichte opdrachten heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan mijn organisatie. De module Management Accounting & Control voegde echter weinig toe aan mijn kennis, gezien mijn achtergrond in Bedrijfseconomie.

Beste Zeynel,
Beste Zeynel,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Het is fantastisch om te horen dat je zoveel hebt kunnen leren en een waardevolle bijdrage hebt kunnen leveren aan je organisatie dankzij de praktijkgerichte opdrachten in de modules Big Data Analytics en Business Intelligence.
We begrijpen dat de module Management Accounting & Control minder toevoegde aan je kennis, gezien je achtergrond in Bedrijfseconomie. We zullen je feedback zeker meenemen om onze opleidingen nog beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je mooie eindoordeel van 9/10.

Geen bijzonderheden

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaringen! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze cursus en ons een mooi eindoordeel van 8/10 hebt gegeven.
Jouw feedback is...
Jouw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze cursussen continu te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog suggesties of opmerkingen hebben, horen we dat graag.

1e arbeidsrecht heel interessant
2e deel LH was interactief dat is mooi maar we waren hier niet op voorbereid, had fijn geweest was nu wat onzinnig en rommelig

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaringen! Het is geweldig om te horen dat je het eerste deel over arbeidsrecht heel interessant vond.
We begrijpen dat de interactieve sessie...
We begrijpen dat de interactieve sessie in het tweede deel onverwacht kwam en daardoor wat onzinnig en rommelig aanvoelde. We zullen dit zeker meenemen om onze toekomstige sessies beter voor te bereiden en te structureren, zodat ze nog waardevoller en effectiever zijn.
Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je positieve eindoordeel.
Markus Verbeek Praehep

De naam van de opleiding is misleidend: HR voor salarisadministrateurs, terwijl er geen enkele aansluiting is met dat vakgebied. (score 0) Wil je weten hoe HR op strategisch niveau helpend is voor... De naam van de opleiding is misleidend: HR voor salarisadministrateurs, terwijl er geen enkele aansluiting is met dat vakgebied. (score 0) Wil je weten hoe HR op strategisch niveau helpend is voor de organisatie dan ben je wel aan het juiste adres. score 4, gemiddeld dus 2 sterren)

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback over de opleiding. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Markus...

Sander

1 takeaway: Zorg voor een integration layer / database voordat ESG data van buitenaf de data warehouse binnen komt.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Sander! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Sander! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.