Ria

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Ria!
Markus Verbeek Praehep

Ik heb veel van de training opgestoken en praktische punten waar ik als ondernemingsraadlid op kan letten als de jaarrekening voorbij komt. Het heeft inzicht gegeven welke keuzes bestuurder of... Ik heb veel van de training opgestoken en praktische punten waar ik als ondernemingsraadlid op kan letten als de jaarrekening voorbij komt. Het heeft inzicht gegeven welke keuzes bestuurder of financieel management kan maken. En duidelijke uitleg wat de verschillende termen en berekeningen betekenen.
Het lesmateriaal gaf een goede basis voor de dagen en ook met de voorbereidingsopdrachten aan de slag hielp hierbij. Het was wel erg beknopt en niet altijd overal duidelijk. Maar het meest heb ik gehad aan de uitleg van de docent met voorbeelden op maat voor onze groep en de beantwoording van onze vragen. Dan ging de stof echt leven. Erg prettig vond ik de stijl van lesgeven met ook humor erbij. En de docent heeft duidelijk veel ervaring in het werk en kan het vanuit verschillende achtergronden belichten.
De locatie BCN Zwolle was keurig. Goed bereikbaar en een keurig klaslokaal, eten en drinken dik in orde. Alleen was het de eerste lesdag wel wat fris (airco stond te koud).

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Dit helpt ons enorm bij het evalueren van de opleiding, docent en locatie. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de manier van lesgeven. Dat is een mooi... Bedankt voor je uitgebreide feedback! Dit helpt ons enorm bij het evalueren van de opleiding, docent en locatie. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de manier van lesgeven. Dat is een mooi compliment voor onze docent. We nemen je feedback betreffende de temperatuur op BCN Zwolle met ons mee.

Marleen

Een leerzame en goede Masterclass, ook de kennis van de docent. De stof is zeer saai maar de docent wist mij alle dagen te boeien met de vele voorbeelden.
Jammer dat de lessen online via...
Jammer dat de lessen online via Vitero gegeven werden. Doordat je alleen maar de mogelijkheid hebt om een avatar aan te maken heb je geen bewegende beelden van je mede studenten hierdoor is de afstand en interactie nog verder weg, dan wanneer het via Zoom, etc is.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hallo Marleen, fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de manier van lesgeven en dit heeft geholpen om de lesstof onder de knie te krijgen. We kunnen ons voorstellen dat er minder interactie was... Hallo Marleen, fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de manier van lesgeven en dit heeft geholpen om de lesstof onder de knie te krijgen. We kunnen ons voorstellen dat er minder interactie was door deze manier van lesgeven. We zullen deze feedback met ons meenemen!

Roel

Prima training, mede door de kleine groep en onderlinge openheid.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn te lezen, Roel! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Markus Verbeek Praehep

De theorie is goed te volgen. Echter lijkt het heel erg veel op de module Jaarrekening en Consolidatie die ik eerder al gedaan heb.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, we nemen het met ons mee. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

De docent was heel kundig, ging goed in op de lesinhoud. Locatie was goed en makkelijk bereikbaar met de auto. Er waren maar 3 lesdagen gepland voor deze module en dat vond ik een beetje kort. Er is... De docent was heel kundig, ging goed in op de lesinhoud. Locatie was goed en makkelijk bereikbaar met de auto. Er waren maar 3 lesdagen gepland voor deze module en dat vond ik een beetje kort. Er is geen examentraining gekoppeld aan deze module. De lesinhoud was veel. In de opgaven en uitwerkingen zaten veel fouten.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is waardevolle feedback, bedankt voor het delen! Dit helpt ons enorm bij het verbeteren van het lesmateriaal en we zullen hier zeker naar kijken.
Markus Verbeek...

Ineke

De docent was vakkundig en zeer bereid om te helpen. Bracht zelf inbreng voor opgaven mee en dat was zeer prettig om extra lesmateriaal te hebben.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Ineke! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Lisa

Veel leesstof in korte tijd en daarom best pittig.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Lisa! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

René

Er is geen lesmateriaal vanuit de opleiding dus die vraag kan er wel vanaf.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, René!

Ingrid

Interessant docent kon duidelijk uitleggen. Heeft alleen weinig impact op het werk gehad. Had daar toch iets meer van verwacht.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Ingrid! We hopen dat je desondanks veel hebt opgestoken van de training. We nemen je feedback met ons mee!