Veerle

Een fijne creatieve vertaalslag door de docent van theorie naar toepasbare praktijk

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn te horen, Veerle! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Mariska

De docent was echt heel kundig en prettig. De lesinhoud vond ik zelf heel erg interessant, maar misschien voor de 'gemiddelde salarisadministrateur' iets te ver buiten het vakgebied, maar dat vond... De docent was echt heel kundig en prettig. De lesinhoud vond ik zelf heel erg interessant, maar misschien voor de 'gemiddelde salarisadministrateur' iets te ver buiten het vakgebied, maar dat vond ikzelf juist erg prettig wat meer diepgang.

Ik vind alleen online lessen helemaal niks, ik heb liever in een klaslokaal.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de training als leerzaam hebt ervaren, Mariska! Bedankt voor het delen van je beoordeling. We nemen je feedback met ons mee!

Rob

Ik vind de module inhoudelijk goed opgebouwd en zie zeker aansluiting op mijn dagelijkse werkzaamheden. Het praktijkplan (eindopdracht) heb ik uitgewerkt adhv een casus uit de praktijk... Ik vind de module inhoudelijk goed opgebouwd en zie zeker aansluiting op mijn dagelijkse werkzaamheden. Het praktijkplan (eindopdracht) heb ik uitgewerkt adhv een casus uit de praktijk (automatisering van een declaratieproces). leeswerk vind ik wel vrij veel. Zeker omdat er voor een aantal hoofdstukken minder dan 2 weken staan ingepland. Persoonlijk zou ik de totale tijd voor deze module ruimer inplannen. Verder prima module.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed te lezen, Rob! We zullen je feedback betreffende de tijd die voor deze module staat met ons meenemen. Bedankt voor het schrijven van je beoordeling!
Markus...

Kevin

De opleiding is inhoudelijk zeer goed. Alles wat je weten moet komt aan bod. Wel vind ik dat dit meer voor beloningsadviseurs is dan voor salaris administrateurs.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de training als leerzaam hebt ervaren, Kevin! Bedankt voor het delen van je beoordeling. We nemen je feedback met ons mee!

Linda

De docent is zeer deskundig en ervaren. De online leeromgeving heb ik als goed alternatief voor fysiek ervaren, maar ik vond het jammer dat de lessen niet werden opgenomen. Na een hele dag werken... De docent is zeer deskundig en ervaren. De online leeromgeving heb ik als goed alternatief voor fysiek ervaren, maar ik vond het jammer dat de lessen niet werden opgenomen. Na een hele dag werken achter je beeldscherm en vervolgens nog een paar uur les achter je scherm wil de aandacht nog wel eens verslappen. Dan zou het prettig zijn om het later nog even terug te kijken.

Tim

Voldoende

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Tim!
Markus Verbeek Praehep

Opleiding is goed verzorgd. Lesmaterialen kwamen op tijd binnen. Ook kan ik de lesstof goed toepassen bij mijn werk als salarisadministrateur, ook handig bij het toepassen van de... Opleiding is goed verzorgd. Lesmaterialen kwamen op tijd binnen. Ook kan ik de lesstof goed toepassen bij mijn werk als salarisadministrateur, ook handig bij het toepassen van de WerkKostenRegeling. Ik heb de cursus Online gevolgd en vond dat zelf erg prettig. De docenten gaven ook goed les, veel praktijkvoorbeelden en oefeningen, ook online. De opleiding is goed te combineren met werk en privé. Ook het kiezen van de tijdstippen van de examens en de locaties daarvan was goed geregeld.

Het is wel weer even wat anders dan ik 20 jaar geleden moest doen.
Zeer zinvol en nuttig.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de training als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Albert

De stof was te veel om dit in 6 lessen te behandelen. Meer lessen om de stof te behandelen is wenselijk.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Albert! We nemen het met ons mee. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Jeffrey

Prima module. Docent met genoeg ervaring welke de lesstof goed kon overbrengen. Virtual classroom is benedenmaats om les te geven op dit niveau. Docent bood aan om het in teams te doen. Dit was... Prima module. Docent met genoeg ervaring welke de lesstof goed kon overbrengen. Virtual classroom is benedenmaats om les te geven op dit niveau. Docent bood aan om het in teams te doen. Dit was zeker een verbetering. Laatste lesdag weer fysiek gehad. Zoals het hoort.

Helaas het examen niet behaald bij de 1e poging. Examen sloot niet aan de oefenexamens. Was een stuk complexer dan de oefenexamens en er werden onderwerpen aangesneden waarvan was aangegeven dat dit niet zou worden gevraagd. Zoals een groepsaccountant.
Daarnaast was er duidelijk tijd tekort. 2 uur de tijd is echt te weinig. Zeker ook omdat het fysiek examen is en niet digitaal. Hier is zeker ruimte voor verbetering. Of een digitaal examen ontwerpen of de tijd verlengen naar bijvoorbeeld 2,5 uur.

Afgelopen vrijdag inzage gehad. Hieruit kwam naar voren dat het antwoordmodel verlangde dat de antwoorden dermate lang en onderbouwd diende te zijn. Met de tijdsdruk en het fysiek schrijven is dit bijna niet te doen.