Björn

Ik heb geen eens een docent toegewezen gekregen

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Björn! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Björn! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.
Markus Verbeek Praehep

Ik ben niet positief over de module. Over de investering qua tijd werd er vooraf niks gecommuniceerd en werd verast met ca 12 zelfstudie uren per week! Dat is lastig in te plannen naast een volle... Ik ben niet positief over de module. Over de investering qua tijd werd er vooraf niks gecommuniceerd en werd verast met ca 12 zelfstudie uren per week! Dat is lastig in te plannen naast een volle werkweek. Wees duidelijk qua verwachtingen in de brochures. Volgens de docent werd dit bewust weggelaten vooraf omdat er dan teveel studenten al voortijdig er vanaf zien.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je... Wat jammer om te lezen over je ervaringen! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Bob

De behandelde stof was onder niveau en de docent had geen kennis van zaken

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Bob! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Bob! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Carla

Vrij algemene informatie, niet toegespitst op salarisadministrateur. Geen informatie hoe het toe te passen in de functie.
Als je al enigszins bent ingelezen in het onderwerp is deze training...
Als je al enigszins bent ingelezen in het onderwerp is deze training niet interessant. Als je van helemaal niks weet is het een mooie introductie over welke onderwerpen je meer informatie moet gaan opzoeken.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Carla! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Carla! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Judith

De module loonheffingen viel erg tegen. Het was meer sparren over wetgeving en zoeken van de docent op internet om ons sites voor nieuwe wetgeving te laten zien. Hier kom ik niet voor naar een... De module loonheffingen viel erg tegen. Het was meer sparren over wetgeving en zoeken van de docent op internet om ons sites voor nieuwe wetgeving te laten zien. Hier kom ik niet voor naar een cursus. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Ik verwacht een docent die ons iets gaat vertellen. Geen docent die continu de reacties over hoe de nieuwe wetgeving in elkaar steekt aan de groep vraagt. Daarbij sprak de docent haar ongenoegen uit over het materiaal waar zij moest werken dat vond ik echt helemaal bizar. Het leek totaal niet voorbereid. Kortom een aanfluiting.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Judith! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan... Wat jammer om te lezen over je ervaringen, Judith! Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.

Beste,
De les werd 1 dag voor aanvang geannuleerd, wat ik een zeer slechte zaak vindt, er moet altijd een back-up zijn

Markus Verbeek Praehep

Aardige trainer, maar ontbrak wel aan structuur. De Powerpoints waren niet up-to-date naar 2024 en ook alle antwoorden waren vaak niet kloppend wat tot verwarring leidde. Verdieping over de... Aardige trainer, maar ontbrak wel aan structuur. De Powerpoints waren niet up-to-date naar 2024 en ook alle antwoorden waren vaak niet kloppend wat tot verwarring leidde. Verdieping over de achtergrond van premies ontbrak. Redelijk oppervlakkige training.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback over de training. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Markus...
Markus Verbeek Praehep

Ik volg de training loonbeslag al een aantal jaar via Markus Verbeek. Helaas was deze training voor mij heel matig.
Er werd nauwelijks op het proces loonbeslag ingegaan en de opdrachten werden...
Er werd nauwelijks op het proces loonbeslag ingegaan en de opdrachten werden nauwelijks besproken.
De docent vertelde veel over zijn ervaringen in de praktijk wat soms wel prettig was maar dit hoeft absoluut niet dag vullend te zijn.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback over de training Loonbeslag. We zullen je feedback intern doorzetten. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Met vriendelijke groet,...
Markus Verbeek Praehep

Ik vond persoonlijk dat de inhoud af en toe afweek van het onderwerp WKR. De docent was vrij direct en daardoor had ik het idee dat hij zich wat minder kon inleven in de groep. Hij had best een... Ik vond persoonlijk dat de inhoud af en toe afweek van het onderwerp WKR. De docent was vrij direct en daardoor had ik het idee dat hij zich wat minder kon inleven in de groep. Hij had best een sterke mening en hield daar ook aan vast.

Een groot deel van de opleiding was wel relevant en een leerzame dag.

Wel erg vervelend dat een training op locatie zo vaak niet door gaat! een online les van 9:30/16:30 is echt te lang.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Markus Verbeek Praehep

Lesinhoud en lesmateriaal zijn top, maar in de vorm van E-learning is het contact en de hulp niet van toegevoegde waarde. Je moet het dan echt wel alleen doen. Wat extra berichten tussendoor met... Lesinhoud en lesmateriaal zijn top, maar in de vorm van E-learning is het contact en de hulp niet van toegevoegde waarde. Je moet het dan echt wel alleen doen. Wat extra berichten tussendoor met tips zou zeer welkom zijn.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je feedback! Daar zijn we erg blij mee. We nemen je feedback mee en zorgen dat deze intern doorgezet wordt.