Mike

Prima voor het doel van de cursus

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Mike!

Henri

Topleraar, maakte het goed duidelijk en weet waar hij het over heeft. Precies wat je nodig hebt in een leraar. Les was qua snelheid ook goed bij te benen.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Henri! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

De opleiding HBO SPD - controlling sluit er goed aan bij mijn werk als Financial Controller.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat goed te lezen! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Markus Verbeek Praehep

Ik heb na 30 jaar deze opleiding weer opgepakt en nu bijna klaar. Puur voor mezelf, maar toch heb ik er in mijn praktijk nog veel aan gehad.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Michella

Docent erg ervaren en nam alle tijd om vragen of onduidelijkheden bespreekbaar te maken.
De online leeromgeving en cursusmateriaal zijn prima en erg duidelijk, echter de Virtual Classroom omgeving geeft vaak bij meerdere cursisten problemen (geluid, camera) en ik denk dat een andere omgeving hierin wel een verbetering zou zijn.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dat is een mooi compliment voor onze docent, Michella!
Dat is een mooi compliment voor onze docent, Michella!
Wat betreft je feedback over de virtual classroom, onze excuses voor het ongemak. Het kan voorkomen dat er technische storingen zijn waardoor een les misschien niet soepel verloopt. Uiteraard nemen wij dit mee in de feedback om te kijken hoe we de virtual classroom kunnen verbeteren.

Linda

Overzichtelijke voorbereidingstijd, duidelijk geschreven boekje. Online leeromgeving: soms wat kleine probleempjes maar werd telkens goed opgelost. Sheets die gebruik werden tijdens de dag waren... Overzichtelijke voorbereidingstijd, duidelijk geschreven boekje. Online leeromgeving: soms wat kleine probleempjes maar werd telkens goed opgelost. Sheets die gebruik werden tijdens de dag waren boeiend en sprekend. Omdat ik tot gen X behoor is het voor mij geen gesneden koek, en juist daarom wilde ik hier meer van weten, en dat is gelukt! Vooralsnog niet bruikbaar in mijn huidige functie, maar heel goed om te weten waar het in de toekomst naar toe gaat en hoe rollen zullen veranderen. Docent was top! Had alles in de gaten, liet iedereen aan het woord, en beschikt over zeer veel kennis maar kan dat in normale taal overbrengen. Knap ook hoe hij het toch interactief kon houden ook al hadden wij onze microfoons uit. De quiz was ook leuk! En heel fijn dat er met regelmaat gepauzeerd werd, en een ruime lunchpauze. Dat is wat we nodig hebben om scherp te blijven! Ik zou deze training iedereen aanraden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding, Linda! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Met vriendelijke...

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Mohamed Nasier

Ik vond de opleiding er goed. Ik ben tevreden over de docent en ook over de voorbereiding op het examen. Dit geeft een goede inzicht hoe een examinator een examen nakijkt.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Mohamed! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Jesse

De opleiding was prima te volgen en een goede voorbereiding op het examen.
De opleiding was prima te volgen en een goede voorbereiding op het examen.
De online omgeving e-connect is ook goed ingedeeld alleen sluit de informatie per les niet goed aan bij de verschillende lesvormen die er zijn: als je een hele dag les volgt dan doe je 2 lessen op 1 dag. De pagina met de voorbereiding voor de lessen sluit hier niet goed op aan.
Verder is de communicatie vanuit de opleiding goed en zorgvuldig en wordt er snel en adequaat op vragen gereageerd.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Jesse! We nemen je feedback betreffende e-connect met ons mee. Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Renee

Opleiding was duidelijk. Antwoorden kwamen snel. Wel heb ik zelf zeker 3 fouten in de uitwerkingen gevonden hetgeen mij aan het twijfelen bracht of ik de stof wel goed had begrepen. De docent gaf... Opleiding was duidelijk. Antwoorden kwamen snel. Wel heb ik zelf zeker 3 fouten in de uitwerkingen gevonden hetgeen mij aan het twijfelen bracht of ik de stof wel goed had begrepen. De docent gaf mij gelijk en gaf vervolgens de juiste antwoorden. Wellicht een tip om dit nog eens goed na te kijken.
Verder heb ik examentrainingen gekocht voor €17,50, 2 dagen later echter ontvingen alle cursisten een mail met een voucher-code waarmee men deze trainingen gratis kregen. Dus tip: stuur de mail eerder! Het zou fijn zijn als de €17,50 alsnog terug zouden worden gestort.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Goed dat je dit aangeeft, Renee! We nemen deze feedback zeker met ons mee. We kunnen ons voorstellen dat het jammer was dat je de voucher ontving nadat je de examentraining had gekocht. We zullen je... Goed dat je dit aangeeft, Renee! We nemen deze feedback zeker met ons mee. We kunnen ons voorstellen dat het jammer was dat je de voucher ontving nadat je de examentraining had gekocht. We zullen je verzoek wat betreft de restitutie van de examentraining intern voorleggen aan de verantwoordelijke afdeling. Zij nemen spoedig contact met je op. Tot die tijd danken we je voor je geduld en wensen we je een fijne dag!