Alie

Ik vond met name het lesmateriaal een prachtig verdiepingsmiddel.
De leraar stond open voor ons eigen inbreng en was waardevol.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat fijn te horen, Alie! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Charissa

Ik heb qua docent alleen gebruik gemaakt van het inleveren en na laten kijken van de herhalingsopdrachten. Dit ging wel op een hele fijne manier en het voorgesprek was ook fijn, inmiddels geslaagd... Ik heb qua docent alleen gebruik gemaakt van het inleveren en na laten kijken van de herhalingsopdrachten. Dit ging wel op een hele fijne manier en het voorgesprek was ook fijn, inmiddels geslaagd met 9,6. April volgende cursus!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Petje af, Charissa! Je mag trots zijn op het behaalde resultaat. Succes met de cursus in april!

Ingrid

BCN locatie Rijnsweerd zeer goed, docent Zweedijk erg tevreden over. Docent Koekkoek minder, meer oefenen tijdens de les en meer richten tot de stof, te veel bijzaken. Examenbureau Apeldoorn vond ik... BCN locatie Rijnsweerd zeer goed, docent Zweedijk erg tevreden over. Docent Koekkoek minder, meer oefenen tijdens de les en meer richten tot de stof, te veel bijzaken. Examenbureau Apeldoorn vond ik erg rommelig. route niet goed en wachten, weinig medewerkers, krap examenlokaal. Ook ben ik slecht te spreken over de begeleiding buiten de docenten om. Als een vraag hebt over je opleiding of hoe te leren etc. Ook het wachten op de uitslag van het bezwaarschrift veel te lang. daarnaast dubbele opgave in het examen. Ik had 1 punt te weinig voor het slagen en bezwaar (over dubbele opgave) was ongegrond, 75 euro moeten betalen en een punt er bij en ik had toch echt gelijk met de dubbel opgave. duidelijk commercieel en niet mee denken met de student. Jammer. Mij is nu beloofd een gratis examentraining , hier weer naar een week geen reactie op gekregen....Jullie begrijpen dat mijn keuze straks voor NCOI zeer klein is. groet Ingrid

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hallo Ingrid, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je punten met ons te delen. Hier kunnen we zeker van leren en het helpt ons verder bij het verbeteren van onze diensten. We hopen dat je... Hallo Ingrid, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je punten met ons te delen. Hier kunnen we zeker van leren en het helpt ons verder bij het verbeteren van onze diensten. We hopen dat je inmiddels meer informatie hebt ontvangen over de examentraining. Als wij de status voor je op mogen vragen, stuur ons dan gerust je studentnummer, naam en e-mailadres via één van onze social media kanalen.

Prima leraren!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat goed te horen! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je beoordeling!
Markus Verbeek Praehep

Training WKR was een leerzame training. Goede lesstof en inhoud dat aansluit op de praktijk. Hele fijne trainer, had echt kennis van zaken en voelde de groep goed aan.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het fijn te lezen dat je tevreden was over de training en de docent.

Erik

Een fijne cursus, sluit aan op de verwachtingen die ik had. Wij hadden een fijne docent, Frank genaamd, die mooie bruggetjes maakte tussen de theorie, de praktijk, de rollenspellen, en (nieuws)... Een fijne cursus, sluit aan op de verwachtingen die ik had. Wij hadden een fijne docent, Frank genaamd, die mooie bruggetjes maakte tussen de theorie, de praktijk, de rollenspellen, en (nieuws) actualiteiten.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Wat ontzettend fijn om te lezen, Erik! Dankjewel voor je mooie compliment.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je beoordeling!

Rita

Was goed en heb van geleerd.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Hallo Rita, wat fijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling.

Saskia

De lunch vond ik niet geweldig waar ik fysiek les had.
De lunch vond ik niet geweldig waar ik fysiek les had.
Daarna verplicht online les dat vond ik nog veel vervelender dan slechte lunch. Heel teleurstellend dat ik zó lang gewacht heb, en dan nog geen fysiek les mocht volgen. Dat online lessen mag wat mij betreft zo snel mogelijk weer afgeschaft worden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je waardevolle feedback, Saskia. Dit helpt ons onze diensten te verbeteren. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een klassikale les, kan een les ook online of via een e-learning... Bedankt voor je waardevolle feedback, Saskia. Dit helpt ons onze diensten te verbeteren. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een klassikale les, kan een les ook online of via een e-learning plaatsvinden. Onze studiebegeleiders helpen dan graag met het vinden van een alternatief dat past bij jouw wensen. Het spijt ons te horen dat dit niet naar tevredenheid was. We nemen je feedback met ons mee!