Deskundigheid van docenten verschillen heel erg maar over algemeen heel goed. Module POC vond ik te langdradig voor de stof en de lessen, had korter gekunt. Daarnaast is het niveau van de modules... Deskundigheid van docenten verschillen heel erg maar over algemeen heel goed. Module POC vond ik te langdradig voor de stof en de lessen, had korter gekunt. Daarnaast is het niveau van de modules wel erg verschillend vind ik. Goed lesmateriaal verzorgt door markus verbeek met eel oefenmateriaal. Persoonlijk vind ik de online leeromgeving wel wat verouderd, met videobeeld zou bijvoorbeeld al voor veel meer interactie zorgen in de groep.

Veel lesstof in verhouding van de tijd (2 dagen)
complimenten aan leraar die digtiaal ons les heeft gegeven.

Brent

Het volgen van een online training was nieuw voor mij. Daardoor was het best intensief. Er werden opdracht gemaakt tijdens de cursus en dat was prettig. Dit zou echter ook een mooie huiswerk... Het volgen van een online training was nieuw voor mij. Daardoor was het best intensief. Er werden opdracht gemaakt tijdens de cursus en dat was prettig. Dit zou echter ook een mooie huiswerk opdracht geweest zijn om dit tijdens de cursus te bespreken. Nu werd dit tijdens de les gemaakt en dat was tijdrovend. Voor de rest was het een prima training.

Zeer praktische en complete opleiding. Het mooie is dat het uit vier modules bestaat en de volgorde van volgen willekeurig is. Ze zijn zeer goed zelfstandig te volgen. Direct toe te passen in de... Zeer praktische en complete opleiding. Het mooie is dat het uit vier modules bestaat en de volgorde van volgen willekeurig is. Ze zijn zeer goed zelfstandig te volgen. Direct toe te passen in de dagelijkse praktijk van financiële administratie / accountancy.

Er is wat gewisseld qua boekenleverancier en Convoy kwam daarbij het meest positief naar voren. Ook biedt Convoy online extra oefenexamens en ander materiaal aan voor slechts 17,50. Een kleine investering die veel meerwaarde geeft.

Docenten zijn betrokken en deskundig, al had ik wel mijn voorkeur.

Over de medewerkers van Markus Verbeek niets dan lof. Attent, geduldig en behulpzaam.

Chantal

Fijne lessen en fijn dat het door kon gaan via Virtual Classroom. Het enige minpunt blijft daardoor wel dat er minder interactie is met de andere studenten en docent, dat is jammer. Maar voor nu een... Fijne lessen en fijn dat het door kon gaan via Virtual Classroom. Het enige minpunt blijft daardoor wel dat er minder interactie is met de andere studenten en docent, dat is jammer. Maar voor nu een prima oplossing.

Auke

Vond het op zich een leuke ervaring online maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar fysiek want dan heb je wel meer interactie met elkaar.

Daniëlle

De boeken en opdrachten zijn inhoudelijk een stuk uitgevoerde dan het gekregen examen.

Janita

Door de deelnemers ervaringen uit te laten wisselen werd het interactief. Maar het was vooral een luistersessie. Ook werd er uit het boek voor gelezen. Dat mag van mij vervangen worden door... Door de deelnemers ervaringen uit te laten wisselen werd het interactief. Maar het was vooral een luistersessie. Ook werd er uit het boek voor gelezen. Dat mag van mij vervangen worden door praktijkvoorbeelden die concreet worden gemaakt. Ik denk dat per type digitalisering of een combi een praktijk voorbeeld er veel meer was gaan leven en ik veel meer tools had gekregen om voorstellen voor ons MT uit te werken. Ik miste de echte aansluiting op de praktijk.

Harry

De docent had de goede insteek waar ik naar zocht. Hij heeft wat mij betreft alles in een goed perspectief gezet.

Inhoudelijk goed en duidelijke heldere uitleg door docent.