Hieronymus

Op de cursus zelf en docent heb ik niks op aan te merken. Maar als je de cursus online gaat volgen raad een groot beeldscherm aan, want lesmateriaal en voorbeelden zijn een beetje klein op het... Op de cursus zelf en docent heb ik niks op aan te merken. Maar als je de cursus online gaat volgen raad een groot beeldscherm aan, want lesmateriaal en voorbeelden zijn een beetje klein op het scherm. Voor de rest heb er veel voordeel bij bij het uitvoeren van mijn werk als planner. kortom een aanrader!

Lizette

Docente is zeer deskundig en betrekt je bij de lessen. Helaas werkt de online omgeving niet goed op mijn laptop. Teams had ik prettiger gevonden. De lesinhoud heeft helaas weinig toegevoegde waarde.... Docente is zeer deskundig en betrekt je bij de lessen. Helaas werkt de online omgeving niet goed op mijn laptop. Teams had ik prettiger gevonden. De lesinhoud heeft helaas weinig toegevoegde waarde. Wij werken met prorata BTW. Daar hoopte ik meer informatie over te krijgen. Maar in een opleiding zitten altijd wel punten waar je wat aan hebt. Ik ben al met al tevreden met deze opleiding.

De gegeven lessen waren matig en niet volledig. Dit kwam aan het licht toen wij andere leraren kregen. Ontbreken van uitleg en het maken van sommen. Ik heb van de eenmalige inhaal-les en de... De gegeven lessen waren matig en niet volledig. Dit kwam aan het licht toen wij andere leraren kregen. Ontbreken van uitleg en het maken van sommen. Ik heb van de eenmalige inhaal-les en de examentraining de meest gehad. De lessen zelf waren matig en niet volledig.

Lonneke

Prima opleiding. Het was natuurlijk behelpen in verband met de corona maatregelen. De docenten waren deskundig en gaven een prima uitleg.

1 x helaas voor niets naar Rotterdam gereden, er...

1 x helaas voor niets naar Rotterdam gereden, er was geen ruimte gereserveerd.

Verder staan er veel fouten in het opgaveboek van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Vaak is het jaartal niet aangepast en ook klopt het antwoord niet altijd.
Een voorbeeld: Gaat er een casus over Moniek dan staat in de vraag bijv. wat is het arbeidsverleden van Marja (ipv Moniek). Dus behoorlijk wat schoonheidsfoutjes.

conclusie: Opleiding is prettig en voldoet aan mijn verwachtingen met als opmerking de fouten in het lesmateriaal van arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Prima opleiding die mij veel duidelijkheid heeft gegeven.

Jozé

De lesinhoud en docenten voldoen aan de gewenste kwaliteit. Een prettige informele omgang met docenten en studenten. Helaas moest het grootste deel van de lessen digitaal worden gevolgd vanwege... De lesinhoud en docenten voldoen aan de gewenste kwaliteit. Een prettige informele omgang met docenten en studenten. Helaas moest het grootste deel van de lessen digitaal worden gevolgd vanwege corona.
De Impact op werk en privé vond ik behoorlijk groot, maar de doorlooptijd was te overzien.

Voor een goed resultaat heb je veel studie tijd nodig. In combinatie met een 40 urige werkweek is de studie pittig.
Enige pauze tussen de
Modules is aan te raden.

Tiffany

Het zelf online volgen van de opleiding is pittig. Weinig feedback gekregen op de gemaakte en ingeleverde opdrachten. Had wel verwacht dat een docent zou zien aan de hand van de gemaakte opdrachten... Het zelf online volgen van de opleiding is pittig. Weinig feedback gekregen op de gemaakte en ingeleverde opdrachten. Had wel verwacht dat een docent zou zien aan de hand van de gemaakte opdrachten waar mijn struikelpunten zitten en daar bijvoorbeeld tips over zou geven.

Daarnaast heb ik de online training gevolgd, maar werkte de camera's niet. Dus dat is jammer.

Online lessen waren goed te doen als de groepsgrootte niet zo groot was geweest. Lesmateriaal soms waardeloos.