De boeken zijn niet altijd goed studeerbaar. Er zitten regelmatig fouten in. Op een gegeven moment moesten we over op boeken van een andere uitgever (educatief) hier was eigenlijk niemand blij mee....De boeken zijn niet altijd goed studeerbaar. Er zitten regelmatig fouten in. Op een gegeven moment moesten we over op boeken van een andere uitgever (educatief) hier was eigenlijk niemand blij mee. De boeken van convoy zijn wel goed studeerbaar
Nicole
Ik ben niet tevreden met Vitero vooral als de docent geen camera aan heeft. Je kunt ook je medestudenten slecht zien en hebt daar weinig interactie mee.
Jade
Nicole
Kennis opgefrist
Prima docent en oefen materiaal. Boek via Skillpipe erg onhandig in gebruik en maar beperkte tijd toegankelijk, niet downloadbaar. Ik zou liever een hardcopy hebben !
Bahaa
De inhoud was prima voor personen die nieuw waren voor de onderwerpen. Zelf had ik al wat kennis en zocht ik meer diepgang. Is absoluut geen verwijt naar de opleiding, had beter moeten naar...De inhoud was prima voor personen die nieuw waren voor de onderwerpen. Zelf had ik al wat kennis en zocht ik meer diepgang. Is absoluut geen verwijt naar de opleiding, had beter moeten naar aansluiting.
Heino
Er was weinig lesmateriaal vooraf beschikbaar gesteld. De gepresenteerde sheets en voorbeeld rapportages tijdens de training voldeden aan de verwachtingen. Je kon merken dat het online lesgeven voor...Er was weinig lesmateriaal vooraf beschikbaar gesteld. De gepresenteerde sheets en voorbeeld rapportages tijdens de training voldeden aan de verwachtingen. Je kon merken dat het online lesgeven voor de docent niet alledaagse materie is en ze hier niet gewend aan is, maar het is nu even niet anders met corona. De opleiding heeft mij weer een aantal nieuwe inzichten gegeven.