Ik vond de lessen prima, alleen vind zo jammer dat tijdens de lessen niet examen gericht les wordt gegeven. Enige waar je wat aan hebt is de examentraining en dan moet je geluk hebben dat je een...Ik vond de lessen prima, alleen vind zo jammer dat tijdens de lessen niet examen gericht les wordt gegeven. Enige waar je wat aan hebt is de examentraining en dan moet je geluk hebben dat je een goede docent voor je hebt staan. Vindt wel dat er extra lessen gegeven mogen worden (examengericht)
Ik heb echt enorm veel last gehad van onduidelijkheid in het boek, lesmateriaal vragen en dergelijke. Opdrachten in het boek waren soms echt veel te ingewikkeld (volgens de docent) of behandelde...Ik heb echt enorm veel last gehad van onduidelijkheid in het boek, lesmateriaal vragen en dergelijke. Opdrachten in het boek waren soms echt veel te ingewikkeld (volgens de docent) of behandelde stof die niet in het hoofdstuk stonden.
Emiel
Boeken waren van bijzonder slechte kwaliteit, het is bijna schandalig dat je ervoor moet betalen. Afgeraffeld, veel fouten wat echt niet kan als je probeert te studeren, hierdoor raak je het...Boeken waren van bijzonder slechte kwaliteit, het is bijna schandalig dat je ervoor moet betalen. Afgeraffeld, veel fouten wat echt niet kan als je probeert te studeren, hierdoor raak je het helemaal kwijt.. gelukkig was de docent wel goed
Jolanda
Het boek van educatief was €+(-&_##** maar de docent fantastisch!
Lies
Eerste keer voor online cursus. Wennen maar goed te doen. Docent beschikt over veel kennis en weet voorbeelden uit de praktijk helder uit te leggen.
De opleiding sluit goed aan op de praktijk. Aandachtspunt is echter de hoeveelheid stof welke per les/bijeenkomst gegeven wordt. Hierdoor ligt de focus soms meer op kwantiteit en niet op kwaliteit....De opleiding sluit goed aan op de praktijk. Aandachtspunt is echter de hoeveelheid stof welke per les/bijeenkomst gegeven wordt. Hierdoor ligt de focus soms meer op kwantiteit en niet op kwaliteit. De docent heeft hierin een belangrijke sturing en geeft duidelijk aan wat prioriteiten heeft qua bestuderen.
Desiree
Financiering was mijn eerste module van MBA. Ik heb voor de examentraining een andere leraar gehad als in de lessen en dan zie je toch wel het verschil van uitleggen. Allebei op een andere manier...Financiering was mijn eerste module van MBA. Ik heb voor de examentraining een andere leraar gehad als in de lessen en dan zie je toch wel het verschil van uitleggen. Allebei op een andere manier die voor ieder ander wel of iets minder prettig is. De locatie was prima te bereiken, met een fijne omgeving en de lunch was top geregeld. Ik had de boeken van koekkoek die vond ik erg lastig te lezen. Bij mijn nieuwe module van kostencalculatie heb ik de boeken van Faber en die zijn een stuk fijner om mee te werken.
De training was inhoudelijk goed. De docent bracht alles aan bod wat te bespreken viel. Er waren wat actieve onderdelen in de training. Dat mocht wat mij betreft meer alleen begreep ik dat het dan...De training was inhoudelijk goed. De docent bracht alles aan bod wat te bespreken viel. Er waren wat actieve onderdelen in de training. Dat mocht wat mij betreft meer alleen begreep ik dat het dan niet in één dag kon.