Elske

Goede lessen (virtueel). Helaas kon de examentrainingsdag niet virtueel. Achteraf gezien denk ik dat dat gewoon gekund had.

Helen

Het was een online cursus.
Het was een online cursus.
Ondanks dat docent uitermate deskundig was, was de inhoud van de cursus veel te veel gericht op mensen die al heel veel ervaring met WKR hebben en ging voornamelijk in op uitzonderlijke situaties, die bv. bij de rechtbank zijn besproken. Ondanks het feit dat dit een aantal keer is aangegeven door meerdere cursisten, duurde het tot de middag voordat de inhoud hierop werd aangepast. Ik had hele andere verwachtingen van deze cursus (bespreken veel-voorkomende WKR situaties) en vond het zonde van mijn geld.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Beste Helen,
Beste Helen,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn te lezen dat je de docent als zeer deskundig hebt ervaren. Jammer genoeg heeft de opleiding op een aantal andere punten niet helemaal aangesloten bij je verwachtingen. We komen hierover graag met je in gesprek. Een van onze studieadviseurs neemt hiertoe binnenkort contact met je op om jouw ervaring te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Je hoort van ons!
Markus Verbeek Praehep

Gerdy

De leraar en het lesmateriaal prima. Alleen een opleidingsdag zonder beeld is echt slecht.
Veel te lang om zo een cursusdag te volgen. Concentratie is ook zo weg.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Beste Gerdy,
Beste Gerdy,
Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te lezen dat je de leraar en het studiemateriaal als prima hebt ervaren! Jammer genoeg heeft de les via Virtual Classroom niet helemaal aangesloten bij je verwachtingen. Fijn dat je dit via deze weg bij ons aangeeft. We nemen hierover graag nog even contact met je op.
Markus Verbeek Praehep

Linda

Ik weet niks van de werkkostenregeling en we begonnen de dag diepgaand in pensioenen ik en ook andere hebben aangegeven dat we hier in het dagelijks leven niks mee doen en voor die ene uitzondering... Ik weet niks van de werkkostenregeling en we begonnen de dag diepgaand in pensioenen ik en ook andere hebben aangegeven dat we hier in het dagelijks leven niks mee doen en voor die ene uitzondering word een specialist ingeschakeld. Het zou fijn zijn als er met de basics begonnen word en duidelijkheid gegeven word over hoe je dit in een administratie boekhoudkundig verwerkt, helaas ben ik na het volgend van de deze dure cursus van 1 dag alleen maar verder verwart

Dubravka

Opleiding MBA heb ik gevolgd om mijn kennis uit te breiden. Lesmateriaal (het boek en opgaven boek) waren niet duidelijk/correct. De opdrachten vond ik ook niet altijd duidelijk. Maar gelukkig de... Opleiding MBA heb ik gevolgd om mijn kennis uit te breiden. Lesmateriaal (het boek en opgaven boek) waren niet duidelijk/correct. De opdrachten vond ik ook niet altijd duidelijk. Maar gelukkig de docent van de module Financiering was heel duidelijk en er werden veel tips en uitleg meegegeven tijdens de les, handig!
Ik vond het heel leuk om deze opleiding te volgen.Ik heb er erg van genoten en veel van geleerd.

Junia

De boeken zijn echt heel erg fijn van Convoy, ga nu binnen een maand het laatste vak afronden en dan in 2021 verder met MBA. Ik begreep dat deze boeken vervelender zijn maar dat er weer wordt... De boeken zijn echt heel erg fijn van Convoy, ga nu binnen een maand het laatste vak afronden en dan in 2021 verder met MBA. Ik begreep dat deze boeken vervelender zijn maar dat er weer wordt teruggegaan naar Convoy, daar ben ik erg blij mee.