Vera

Leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren. Vooral goed om telkens maar 1 module tegelijk te volgen. Vooral in combinatie met werk, privé en kinderen is dit beter te overzien dan meerdere modules... Leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren. Vooral goed om telkens maar 1 module tegelijk te volgen. Vooral in combinatie met werk, privé en kinderen is dit beter te overzien dan meerdere modules tegelijk. Prima docenten, gemotiveerd en beschikken over de juiste kennis. Wie weet ga ik in de toekomst nog eens een aantal modules volgen.

Jurre

Geweldige docent, leuke lessen alleen onthutsend slecht les materiaal maar dat verhaal is bekend en goed opgelost door mvp

Cynthia

Prima. Virtual classroom is wel onprettiger. Door door het enthousiasme, deskundigheid docent en hele kleine groep is er veel geoefend en besproken. Heel prettig.

Samet Yucel

Om een nieuwe vouchercode te kunnen ontvangen ben ik verplicht een herhalingstraining te volgen! Dat is lekker aardig? Terwijl mijn huidige vouchercode niet gebruikt is. Dus wel betaald voor een... Om een nieuwe vouchercode te kunnen ontvangen ben ik verplicht een herhalingstraining te volgen! Dat is lekker aardig? Terwijl mijn huidige vouchercode niet gebruikt is. Dus wel betaald voor een examen die ik niet kan afleggen.

Had ik niet verwacht van Markus Verbeek.

Beste Samet,
Beste Samet,
Bedankt voor jouw persoonlijke feedback. We vinden het vervelend als één en ander niet prettig voor je verloopt en je onverwachts bent geconfronteerd met een herhalingstraining. Je hebt onlangs contact met ons opgenomen over de geldigheid van jouw vouchercode. We hebben dit intern voor je uitgezocht en aan je teruggekoppeld. De gestelde termijn waarbinnen de module dient te worden afgerond is helaas verstreken. Je kunt de module alsnog afronden door een herhalingstraining te volgen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag telefonisch of per e-mail verder.

Anna

Geschokt dat uit een groep van 15 curstisten maar één ( deze cursist heeft twee jaar overgedaan en dit was zijn derde herkansing !!!! )is geslaagd voor de module algemene economie ( SPD) /... Geschokt dat uit een groep van 15 curstisten maar één ( deze cursist heeft twee jaar overgedaan en dit was zijn derde herkansing !!!! )is geslaagd voor de module algemene economie ( SPD) / Assistent Accountant

Beste Anna,
Beste Anna,
Hartelijk dank voor jouw review waarin je refereert naar het aantal geslaagden voor een module Algemene Economie. Wij kunnen dit bericht niet plaatsen. Graag komen we met je in contact zodat we ons kunnen verdiepen in de situatie die je schetst. De huidige informatie en achtergelaten gegevens stellen ons helaas niet in de gelegenheid contact met je op te nemen. Wil je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen? Alvast bedankt!

Barbara Roelen

Voor zover zeeeer maar dan ook zeeeer teleurstellend

Geachte mevrouw Roelen,
Geachte mevrouw Roelen,
Hartelijk dank voor uw review. Uiteraard vinden wij het jammer om te lezen dat u deze ervaring met onze organisatie heeft. Onlangs hebben wij telefonisch contact met u opgenomen om uw ervaring nader te bespreken. Hartelijk dank voor uw uitgebreide toelichting. Wij zullen uw feedback registreren. Het leert ons waar we onze dienstverlening mogelijk verder kunnen optimaliseren.

Niet kunnen volgen

Beste Student,
Hartelijk dank voor uw feedback. Als gevolg van het Corona virus hebben wij alle fysieke lessen op locatie moeten annuleren.
We proberen deze uitzonderlijke omstandigheden zo...
Beste Student,
We proberen deze uitzonderlijke omstandigheden zo goed mogelijk op te vangen en streven ernaar zo min mogelijk studievertraging te laten ontstaan voor onze studenten.
De lessen worden opgevangen via e-Learning en Virtual Classroom. Op deze manier kunnen de meeste opleidingen gewoon blijven doorgaan.
We staan op dit moment met u in contact over uw persoonlijke situatie en kijken samen met u naar een passende oplossing.