Het was een hele pittige opleiding, PDB boekhouding. In 7 maanden tijd heb ik 3 modules afgerond en behaald. E-learning is niet gemakkelijk, maar het is me gelukt!
Mark Baas
Prima training. Goede, ervaren docent.
Henk van Erk
Wat mij van de opleiding bijblijft is het niveau van de leraren. Over het algemeen veel vakkennis en kwaliteiten om het over te brengen. Hierdoor heb ik geen enkele module over hoeven te doen (tot...Wat mij van de opleiding bijblijft is het niveau van de leraren. Over het algemeen veel vakkennis en kwaliteiten om het over te brengen. Hierdoor heb ik geen enkele module over hoeven te doen (tot nu toe). Leslocaties zijn goed bereikbaar en lesdagen zijn goed verzorgd. De ELO is overzichtelijk maar wordt niet veel gebruikt (ligt ook aan de opleiding).
Ik vond het een pittige opleiding, maar zeker wel te doen
Heel zwaar in combinatie met een full time baan.
Henk van Erk
Studie vond ik leuk en goed te doen naast m'n fulltime baan. Het klassikale gaf een toegevoegde waarde. Docenten zeer bekwaam al heb ik negatieve verhalen gehoord. Over mijn tien docenten (schakel...Studie vond ik leuk en goed te doen naast m'n fulltime baan. Het klassikale gaf een toegevoegde waarde. Docenten zeer bekwaam al heb ik negatieve verhalen gehoord. Over mijn tien docenten (schakel en post) zeer te spreken. Op het laatst gingen de lessen meestal alleen door in Utrecht.
De opleiding was na een volledige baan best wel zwaar, maar om te doen. Ik heb de dag opleiding gevolgd, wat ik wel prettig vond. Je moet je wel elke week je goed voorbereiden om goed te kunnen...De opleiding was na een volledige baan best wel zwaar, maar om te doen. Ik heb de dag opleiding gevolgd, wat ik wel prettig vond. Je moet je wel elke week je goed voorbereiden om goed te kunnen meekomen in volgende les te behandelde stof. Maar heb het met plezier gevolgd. Mocht je de stof niet begrijpen, de leraar heeft alle tijd om je dit uit te leggen, met andere voorbeelden.
Waardevol, praktisch
De training is divers en bied een goede aansluiting op het bedrijfsleven. Wel wordt er bij het begin van de lessen uitgegaan van een redelijke basiskennis op het gebied van MBA. De leraren zijn over...De training is divers en bied een goede aansluiting op het bedrijfsleven. Wel wordt er bij het begin van de lessen uitgegaan van een redelijke basiskennis op het gebied van MBA. De leraren zijn over het algemeen deskundig en kunnen dit naar behoren overbrengen. Qua examens is er een groot verschil tussen de oefenopgaven/examens en de daadwerkelijke examens.