José van der Vliet

Ik vind de inhoud van de opleiding goed. Zeker als beginnend medewerker financiële administratie.
Het studiemateriaal daarentegen laat te wensen over. Geen boek gehad zonder fouten.

Jaco de Bat

Vanaf 2006 ben ik verbonden wan Markus Verbeek Praehep en hier geen moment spijt van! Mijn dank gaat hit naar mijn gezin en de zee geode docenten. Zij hebben min gebracht tot war ik nu ben, namelijk... Vanaf 2006 ben ik verbonden wan Markus Verbeek Praehep en hier geen moment spijt van! Mijn dank gaat hit naar mijn gezin en de zee geode docenten. Zij hebben min gebracht tot war ik nu ben, namelijk mijn HBO AA. En hier ben ik trots op. Markus Verbeek Prather en leraren bedankt voor alles!!

lisette Ligthart

De opleiding zit goed in elkaar, breed georienteerd. Helaas ook diverse wijzigingen meegemaakt waarbij de communicatie beter had gekund.

Bert Jonkers

Een boeiende opleiding Zonder overbodige Frances

Leuke studietijd gehad waarbij de opleiding mooi parallel liep aan mijn ontwikkeling binnen het werk, waardoor het geleerde over het algemeen goed toe te passen was in de praktijk.

Er...

Er vallen altijd wel zaken te verbeteren, maar de kwaliteit van het onderwijs staat als een huis.

b.van helden

Leuke, zinnige opleiding. Komt ook door de leraar, j.w. beckers!

Maurice

De lesstof is actueel en gericht op de beroepspraktijk.
Daarnaast maakt Markus Verbeek Praehep gebruik van docenten met een ruime ervaring in de praktijk.

Door het niveau van de...
De lesstof is actueel en gericht op de beroepspraktijk.

Door het niveau van de door mij gevolgde opleiding (HBO Accountancy), is het wel nodig om veel tijd vrij te maken voor zelfstudie.

Doordat MVP diverse locaties gebruikt door het land, is er bijna altijd een geschikte locatie te vinden voor een opleiding.

De opleidingen en trainingen zijn van een hoog niveau met veel praktijkvoorbeelden, zodat je de stof ook beter in de praktijk kunt gebruiken.
Vaak zijn de trainingen wel erg vol met theorie...
Vaak zijn de trainingen wel erg vol met theorie en kan er niet altijd diep op de stof worden in gegaan, dit komt omdat er eigenlijk vaak een lesdag te weinig wordt ingepland.

Clemens de Bruin

Prettige leraar die ook goed praktijk voorbeelden gaf en goed geholpen heeft om de moduleopdracht te maken

CRI Service b.v.

Leuke en leerzame training. Voor iemand zonder kennis op dit gebied is de start (eerste twee lessen) best lastig. Meer oefenexamens (om zelf mee te oefenen, dus niet klassikaal) is wat mij betreft... Leuke en leerzame training. Voor iemand zonder kennis op dit gebied is de start (eerste twee lessen) best lastig. Meer oefenexamens (om zelf mee te oefenen, dus niet klassikaal) is wat mij betreft wenselijk. De combinatie werk en studie heeft best impact, zeker naarmate examendatum dichterbij komt. De examentraining was verhelderend.