Stan Fritschy, Zwolse verhalenverteller

Al jaren huur ik kostuums bij Kostuumhuis Kalf. Ik ga er graag heen om dat ik er goed geholpen wordt en het altijd weer leuk is om er binnen te lopen. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze... Al jaren huur ik kostuums bij Kostuumhuis Kalf. Ik ga er graag heen om dat ik er goed geholpen wordt en het altijd weer leuk is om er binnen te lopen. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze regelen het voor je. Ik was er voor vele eigen optredens, maar ook voor meerdere kostuums voor de voorstelling Wie was Hermen?

Robin Red Cosplay

Zeer goed, bijzonder vriendelijk met goede informatie

Vriendelijkheid, verbondenheid met 'de klant', denken met je mee

Ga zo door!

PV PuntUIT! Zwolle

Ieder jaar huren wij kostuums voor Sint en Pieten. Ook het schminken van Sint en Pieten wordt gedaan hoor Kalf.

Niels Adamse

Goed product en duidelijk in de communicatie

Davina Morales

Voor de entertainment invulling (rand-programmering) bij een publieksfestival heb ik een mascotte pak ingehuurd - de Panda! Het meest succesvolle rondlopende item tijdens het evenement. Het publiek... Voor de entertainment invulling (rand-programmering) bij een publieksfestival heb ik een mascotte pak ingehuurd - de Panda! Het meest succesvolle rondlopende item tijdens het evenement. Het publiek heeft TOP gereageerd op het real-life knuffeldier!

Goede service, heldere communicatie en vriendelijke medewerkers.

Prima geholpen.

Langedoiker Markt