Hans Bloem

Sinterklaas schminken en aankleden

Reactie MaskersenPruiken.nl:

Beste, dankjewel voor je eerlijke review hier leren we elke dag van. Het mag geen excuus zijn maar wellicht dat de winkeluitstraling rommelig was ivm de komst van Sinterklaas en pietenkleding? We... Beste, dankjewel voor je eerlijke review hier leren we elke dag van. Het mag geen excuus zijn maar wellicht dat de winkeluitstraling rommelig was ivm de komst van Sinterklaas en pietenkleding? We zullen hier rekening mee houden in de toekomst.

Rob Valent

Uitstekend geholpen, absoluut een aanrader

Veltman

Hele prettige ontvangst en behandeling. Vakkundige adviezen. Alleszins voor herhaling vatbaar

Beste heer Veltman,
dankjewel voor je eerlijke feedback, dit houdt ons scherp.

Patrick Rosmolen

Perfect! Ondanks dat ze eigenlijk nog niet geopend waren, mij toch voorzien van het gehuurde Sinterklaas pak.

Ton

Prima service

Reactie MaskersenPruiken.nl:

Beste Ton, bedankt voor je eerlijke feedback. Al onze kleding gaat na gebruik naar onze wasserij of stomerij. Maar we zullen er nog scherper op toezien dat het niet ruikt naar rook oid, dit mag... Beste Ton, bedankt voor je eerlijke feedback. Al onze kleding gaat na gebruik naar onze wasserij of stomerij. Maar we zullen er nog scherper op toezien dat het niet ruikt naar rook oid, dit mag natuurlijk niet gebeuren. Bedankt voor je aandachtspunt, dit houdt ons weer scherp.

Jan-Willem Methorst

Kort maar krachtig zorgvuldig meedenkend klantvriendelijk....kortom koop geen kostuum maar huur bij kalf zeer ruime keuze die altijd past.