Ik ben vriendelijk en goed geholpen, het was zo voor elkaar en de afspraken waren keurig.
Ernst Zwijnenberg
Netjes snel en vakkundig geholpen
Marije Wielenga
De website kan gebruiksvriendelijker (ik heb hem vanaf mobiel geraadpleegd). Maar gaf al wel een indicatie van wat jullie zoal hebben. Hulp in de winkel was heel prettig. Ik heb mijn ogen uit...De website kan gebruiksvriendelijker (ik heb hem vanaf mobiel geraadpleegd). Maar gaf al wel een indicatie van wat jullie zoal hebben. Hulp in de winkel was heel prettig. Ik heb mijn ogen uit gekeken naar de hoeveelheid spullen! Jullie wekken vertrouwen, zo kwam het niet heel precies met de terug breng datum. En kwam ik erachter dat ik niet eens borg heb hoeven betalen :-)
Jim
Prima assortiment, kwaliteit prijs verhouding is ook prima! snel en vriendelijk geholpen!
Ik doe graag zaken met ze. Ze zijn een expert op het gebied van kostuums en pakken.
Bijzonder vriendelijk, alles volgens afspraak verlopen.
Anita Beene
Voortreffelijk advies gegeven en snelle levering.
Netjes, behulpzaam, meedenkend en gastvrij.
Zeer vriendelijke en goede service ! Had een prachtige toga gehuurd voor mijn bruiloft.