Kim

Snelle levering.

P van den Eeden

Ik ben erg ontevreden over mijn koffiezet apparaat Sevenum. Ik krijg erge slappe koffie die nog lauw is ook. Ik denk dat het water onvoldoende wordt verhit. Graag wil ik de aankoop retourneren.... Ik ben erg ontevreden over mijn koffiezet apparaat Sevenum. Ik krijg erge slappe koffie die nog lauw is ook. Ik denk dat het water onvoldoende wordt verhit. Graag wil ik de aankoop retourneren. Bovendien werkt het snoer oprolsysteem niet. Minor point.

Goede verpakking. Prima levering

Arno

Op de foto zag ik 5 balsporten, dus ik dacht 10 sponzen te kopen voor 14 euro, in werkelijkheid kocht ik 2 sponzen .... kleine lettertjes. Niet echt leuk.

Niet kunnen ontde

Jan Smits

Gourmetpannetjes voldeden niet naar wens. Ik kon ze ongefrankeerd retourneren en heb het betaalde bedrag geheel terug ontvangen.

Ongefrankeerd retourneren

EJM Huber

Uitstekend

prijs/kwaliteit product

Ak

Goed en snel

Snelheid

Gabrielle

Snelle levering, netjes verpakt!

Het netjes verpakken van artikelen die je besteld bij dit bedrijf!!

M

Bestelling gedaan voor serviesgoed. Snelle levering, maar helaas waren ondanks bubbelplastic toch twee bordjes gebroken. Direct contact over opgenomen, wat ook direct beantwoord werd. Een dag later... Bestelling gedaan voor serviesgoed. Snelle levering, maar helaas waren ondanks bubbelplastic toch twee bordjes gebroken. Direct contact over opgenomen, wat ook direct beantwoord werd. Een dag later ontving ik al een vervangend pakket. Na een top service kunnen we genieten van de spulletjes! Bedankt massamarkt

Goede klantenservice, keurige oplossing en snelle levering.

José Breeden

Snelle nette levering.

Maja Loon

Mijn ervaring met dit bedrijf zijn erg goed. Toen ik mijn pakketje na een week nog niet thuis had heb ik gemaild omdat ik maar geen track en trace code kreeg. Ik kreeg snel antwoord terug. Het... Mijn ervaring met dit bedrijf zijn erg goed. Toen ik mijn pakketje na een week nog niet thuis had heb ik gemaild omdat ik maar geen track en trace code kreeg. Ik kreeg snel antwoord terug. Het pakketje is waarschijnlijk bij de post kwint geraakt en we soorten uw geld direct terug. Na een dag stond het weer op mijn rekening. Goed geregeld!