Lisa

Goede communicatie van het moment van bestellen tot de uiteindelijke bezorging. Vlotte levering en het product is precies zoals het omschreven is.

Communicatie en vlotte levering

Prinsen

Keurig. Netjes
Super snelle levering?

Mevr.

Ik miste een puzzel in mijn bestelling. Na te hebben gemaild kreeg ik te horen dat die zo snel mogelijk nageleverd zou worden. Daarna meerdere keren contact gezocht. Nooit meer wat gehoord.

S vandamme

Levert product met productiedefect, doet niets om te vervangen

Geld in ontvangst nemen

Neda Allahverdi

Massa markt

Heel snelle en corecte afhandeling

Bodegom

Helaas is er een gedeelte van de bestelling niet aangekomen.
Ze zouden dit nog na sturen maar ook dit is niet gebeurt.

Martha

Een geweldige service

Netjes afgehandeld

Hobrink

Eeen product raakte beschadigd tijdens transport en is niet geleverd. Meerdere malen per mail beloofd dat er binnen drie dagen alsnog geleverd zou worden. Nog niets gekregen. Nu reageert men niet... Eeen product raakte beschadigd tijdens transport en is niet geleverd. Meerdere malen per mail beloofd dat er binnen drie dagen alsnog geleverd zou worden. Nog niets gekregen. Nu reageert men niet meer op mijn mail, en de klantenservice is buitengewoon arrogant, luistert niet, en doet niets. Kortom, mijn bestelling is niet compleet en ik zie niet dat er enige inspanning is dat dit alsnog gebeurd.

Geen, behalve scherpe prijs

Piri Piri Marketing & Communicatie

Na mijn bestelling schrok ik een beetje van de negatieve reviews die ik daarna las. Gelukkig kwam mijn bestelling super op tijd. Maandag heel laat besteld, werden woensdagochtend alle 4... Na mijn bestelling schrok ik een beetje van de negatieve reviews die ik daarna las. Gelukkig kwam mijn bestelling super op tijd. Maandag heel laat besteld, werden woensdagochtend alle 4 parasolvoeten afgeleverd. Omdat die helemaal top zijn, heb ik vandaag - als zakelijke klant - nog eens 3 exemplaren besteld.

Nederlof

Eind mei twee parasol hoezen gekocht !
Gister was een rits kapot, vanmorgen gebeld.
Eind mei twee parasol hoezen gekocht !
Gister was een rits kapot, vanmorgen gebeld.
Foto,s gestuurd van de hoes, twee uur later kreeg ik al een mail terug , ze sturen een nieuwe hoes! Super snel !! We zijn hier heel blij mee. Het kan ook anders aflopen!

Er wordt heel snel gereageerd op je mail!