Matchu

Karin Brouwer

Precies wat ik had verwacht

Zitkussen

Bart Meijer

Fantastisch service. Doen niet moeilijk, zijn behulpzaam en flexibel.

meerdere artikelen

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Tape

René Zwezerijnen

Goede beschrijving van het product op de website, snelle levering. Mooi apparaat en duidelijke instructies.

Trampoline

Carly Duijvestijn

Fitnessmat

Rob Eduard

Positief over snelheid van levering en kwaliteit van het product

Ik heb dumbells besteld

Nena Albers

Fijne service, volgende dag in huis. Ik ben erg tevreden over mijn bestelde fitness hoelahoep.

Fitness hoelahoep

krista peereboom

Makkelijke site om te bestellen, eerst op bol.com gekeken en vandaar uit rechtstreeks naar Matchusports gegaan om te bestellen, bestellen ging makkelijk en de afhandeling ook, producten kwamen... Makkelijke site om te bestellen, eerst op bol.com gekeken en vandaar uit rechtstreeks naar Matchusports gegaan om te bestellen, bestellen ging makkelijk en de afhandeling ook, producten kwamen binnen een paar dagen binnen zodat je ook weet dat het een Nederlands bedrijf te pakken hebt ipv chinees waarbij je weken op je spullen moet wachten.

2 dumpbells van 10 kilo

Mandy Troost

Super bedrijf!! Mijn vriend raden het aan voor de pre workout want hij een sampel gekregen en het werkte super goed volgens hem. (Is ook echt een super pre workout meer focus,energie eigenlijk alles... Super bedrijf!! Mijn vriend raden het aan voor de pre workout want hij een sampel gekregen en het werkte super goed volgens hem. (Is ook echt een super pre workout meer focus,energie eigenlijk alles was beter) Dus ik 2 potten pre workout besteld voor mijn vriend mocht ik nog als verassing kiezen tussen 4 kadotjes, dus bmi lint gekozen en die doet ook netjes zen werk is geen goedkoop ding dat je het 1x gebruikt en weg kan gooien dus ook daar super super blij mee. Toen had ik besteld en stind er een melding van ma t/m vr voor een bepaalde tijd besteld is morgen in huis. Eerste wat ik dacht: bullshit dat lukt je nooit. Nauw had t d3 volgende dag binnen en nog voor de tijd die aangegeven werd door post nl ook. Dus voor 1e keer bestellen is alles super gegaan en eigenlijk boven me verwachting heb het ook aangeraden bij andere vrienden die sporten en ik haal hier voortaan altijd me pre work out want hij is echt top!

2x oerkracht pre work out
En als kado bmi lint