Matchu

Kristie de Groot

Snelle levering en goede afhandeling, prettig!

Wat heb je besteld?

Een paar weerstands banden voor exercise, perfect. Werken goed en zijn van goede kwaliteit.

Prima verstelbaar en draagt erg makkelijk met fijne ondersteuning voor de schouder.

Mitella universeel

Mwah

Banden om te trainen

Reactie Matchu:

Hi,
Hi,
Het is jammer om te zien dat je onze service niet naar behoren vond. Helaas heb je de review anoniem geplaatst, dus kunnen we geen contact met je opnemen. Als er iets fout is gegaan bij je bestelling of als je ontevreden bent over de ontvangen producten horen we het graag van je. We denken namelijk graag mee over een oplossing. De klanttevredenheid staat namelijk voorop bij Matchu Sports! Dus, geef je ons de kans om jouw negatieve ervaring om te buigen in een positieve? Neem dan even contact met ons op via telefoon of email. Alvast bedankt!
Team Matchu Sports

Renate Sorge, van

Makkelijk bestellen, snelle bezorging en vooral fijne prijzen voor kwalitatief goed materiaal!

Ringen, abmat en bal 55 cm

Prima ervaring. snel geleverd en goede producten!

Wat heb je besteld?

ringen, bands, tas. wrist bands

john lievens

Snelle levering, doen wat ze beloven. Goede communicatie wanneer het gevraagde geleverd wordt.

TRX, speedladder

NS

(Bewerkt)

Snel in huis, zeer goed service

Yogamat

Han Guder

Super sterke materialen met top kwaliteit voor de juiste prijs! Levering ook supersnel geen gedoe!

Gymnastic rings

Super vlug geleverd

Weerstandbanden

Nicole

In een woord geweldig.
Goede producten, uitgebreid assortiment en een super service. Al vaker hier besteld.

Battle rope