Matchu

Marleen

Na wat speuren op het internet kwam in bij Matchu Sports, veruit de goedkoopste.
Een duidelijke website, en voor zo'n tijd besteld de volgende dag in huis!

Ook wanneer je via de...
Een duidelijke website, en voor zo'n tijd besteld de volgende dag in huis!

Ook wanneer je via de mail contact zoekt wordt je vriendelijk en vlot te woord gestaan!

Fitness hoepel

A. de Bruin

Na een verkeerde levering telefonische contact gehad (direct de juiste persoon aan de telefoon!!), en binnen een dag de goede bestelling gehad. Super goed & snel opgelost!!

fitness trampoline

Hy telecom

Ik heb 2 dumbels van 10 kg besteld en deze zijn heel fijn om workout’s te doen, goed materiaal zeker om aan te bevelen!!

Dumbells

Super product. Voordat ik ging bestellen mocht ik het lenen van mijn fysiotherapeut. Beviel zo goed dat ik tot aankoop ben overgegaan.

Foamroller

Carola

Snelle bezorging, gevarieerd aanbod van artikelen en top dat er oefeningen aangeboden worden bij het aangeschafte product. Bijzonder attent dat je een week na aanschaf een mail ontvangt met... Snelle bezorging, gevarieerd aanbod van artikelen en top dat er oefeningen aangeboden worden bij het aangeschafte product. Bijzonder attent dat je een week na aanschaf een mail ontvangt met extra oefeningen. Dit voelt heel goed, Matchu laat zien dat je op een simpele manier je betrokkenheid toont naar je klant . Dit werkt moriverend om aan de slag te gaan met je aankoop.

Hoelahoop
Foam roller , blauwe

Reactie Matchu:

Hi Carola,
Hi Carola,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je ook nog eens extra motivatie hebt gekregen van de oefeningen op onze Fit Tips pagina. Een review zoals deze motiveert ons ook weer om vooral zo door te gaan :). Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!
Groetjes,
Team Matchu Sports

Goed product en snelle levering

Mini trampoline

Helder en duidelijk nav gestelde vraag / levering was snel en op tijd

cricketballen

Kelly

Ik zag dit kompres voor het eerst bij mijn kinesist, ik ben er zeer tevreden over omdat het groot genoeg is om mijn onderrug volledig te verwarmen en het blijft lang warm. K heb er ineens 2 gekocht... Ik zag dit kompres voor het eerst bij mijn kinesist, ik ben er zeer tevreden over omdat het groot genoeg is om mijn onderrug volledig te verwarmen en het blijft lang warm. K heb er ineens 2 gekocht , ook voor mijn echtgenoot 😉 top kwaliteit voor weinig geld!

Wat heb je besteld?

De matchu Sensatouch warm en koud compress.

Zoë Van Hirtum

De crossfit ringen waren zeer goed in orde.
De crossfit ringen waren zeer goed in orde.
De handschoentjes die ik besteld had echter niet, er stond geen maatkeuze bij het bestellen en wanneer ze toekwamen zag ik dat ze veel en veel te groot waren. Hier heb ik dus niets mee kunnen doen.

Ook de procedure om te retourneren bij matchu sports leek me wat omslachtig en moeilijk.

Crossfit ringen
Handschoentjes