Matchu

Snelle levering en product volgens beschrijving.

Gewichtsvest.

Snelle levering, netjes verpakt en prima kwaliteit.

Turnringen en krachttouw

Dewi

Prettig!

Prettig!

De site is gebruiksvriendelijk en makkelijk. Het bestellen gaat soepel en je krijgt netjes een mailtje van bevestiging en later eentje met de verzendgegevens erin, tevens wordt het pakket snel verzonden.

Het enige wat ik een beetje jammer vond was dat het pakket in z’n grote doos binnenkomt terwijl dat wat ik besteld had maar klein was.

De wrist straps/wraps.

Starfit PT

Zeer klantvriendelijk

Fitness tools

De Aandacht

Ik had voor fysiotherapie gewichtsmanchetten nodig. Deze besteld en nog wat spullen, opdat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Volgende dag kwam pakje. Per abuis zaten er haltertjes in en geen... Ik had voor fysiotherapie gewichtsmanchetten nodig. Deze besteld en nog wat spullen, opdat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Volgende dag kwam pakje. Per abuis zaten er haltertjes in en geen manchetten. Ik belde. Heel vriendelijk te woord gestaan door Gianni. Manchetten werden direct kosteloos nagestuurd. Verder lukte het me niet iets in elkaar te zetten en kreeg ik per omgaande een filmpje met instructie, waarop het wel lukte. En er werd een account voor me geopend. Heel persoonlijke aandacht. Werd ik erg blij van!

hoolahoop
gewichtjes
cura-tape

Babette van Rijn

Geweldige service en heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Mijn product had een productiefout. Ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe toegestuurd. Erg blij mee!

Fitnesstrampoline.

Sam

Supersnel en correct behandeling, aanrader!
Product was zoals verwacht . Dank u

Massage roller

Goede ervaring, snelle correcte levering.

Houding corrector

Ingrid

Prettige website. Makkelijk zoeken en bestellen. Na levering bleek bestelling niet compleet. Maar een fantastische service ervaren na telefoontje over bestelling. Nalevering de volgende dag. Zeer... Prettige website. Makkelijk zoeken en bestellen. Na levering bleek bestelling niet compleet. Maar een fantastische service ervaren na telefoontje over bestelling. Nalevering de volgende dag. Zeer professioneel. Complimenten!!

3 x hoelahoep paars/grijs

Roos

Helaas eerst het verkeerde geleverd toen gebeld en daarna toch het besteld gekomen maar het jammere was dat het veel te klein was. Had een mitella heren maat besteld. Mijn man paste er beslist niet... Helaas eerst het verkeerde geleverd toen gebeld en daarna toch het besteld gekomen maar het jammere was dat het veel te klein was. Had een mitella heren maat besteld. Mijn man paste er beslist niet in. Voor mij zou hij ook te klein zijn geweest.

Mitella

Reactie Matchu:

Beste Roos,
Beste Roos,
Het is erg vervelend dat de mitella te klein was. In een telefoongesprek hebben we geadviseerd het product om te ruilen voor een universele mitella, welke op maat te maken is. We hadden deze graag (kosteloos) voor u omgeruild. Uw man gaf echter aan dat de universele variant ook te klein was. Helaas hebben we geen andere mitella's in ons assortiment en konden we hem niet verder helpen. Toch hopen we dat u onze service wel als voldoende ervaren heeft. Het spijt ons dat we uw man niet verder hebben kunnen helpen, maar zien u natuurlijk graag nog een keer terug in onze shop. Mochten we toch nog iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
Matchu Sports klantenservice