Matchu

Goed service

Trampoline

Bert Kamphuis

Ik heb hem nog niet gebruikt, ivm schouder maar ik ga hem zeker gebruiken en komt helemaal te pas!

Battle rope 9m

Ordered a weight vest and received it very quickly.

Weight vest 20kg

Kadry

De bal is goed en het is precies als ik wilde . De maat is waar en ook is de kleur heel mooi.Dank u,,

Oefening bal

DIRK

Duidelijke site,precies wat ik zocht om te sporten,goede prijs kwaliteit verh.

Wat heb je besteld?

Mijn bestelling bestond uit een Battle Rope,en een muurbeugel daarvoor.

Het bestellen op de website verliep vlot. Ik had twee artikelen besteld, er was er maar eentje verzonden. Na een telefoontje werdt het tweede artikel gelijk verzonden. Keurige medewerker gesproken.

Wat heb je besteld?

yoga matje en een tie rex

Zeer tevreden over de levering

Cure tape 5 rollen van 1 cm x 5 m

Prima ervaring. Goede communicatie en snelle levering.

Trx suspensie trainer

Allereerst was de levering en de verpakking perfect.
Allereerst was de levering en de verpakking perfect.
De patellabrace is qua vormgeving en materiaal zeer goed. Hij is mij echter wat aan de kleine kant. Maar dat zegt w.s. meer over mij. De houding corrector zit als je eenmaal uitgevogeld hebt hoe het e.e.a. functioneerd perfect. Ik draag hem de hele dag. En de gewichtsmanchetten blijven tijdens de (boks) training lekker zitten. Ze verschuiven niet of nauwelijks.
Dus ik ben dan ook zeer tevreden.

Wat heb je besteld?

2 x gewichts manchetten -1 kg.
1 x houding corrector.
1 x patellabrace.

Jordi

Zeer goede automatische communicatie via de mail, goed op de hoogte van de bestelling en een snelle afronding!

Een battle rope