Ik kocht een frisbee bij Matchu. Deze was met de post niet helemaal goed aangekomen. Heb de klantenservice van Matchu hierover een bericht gestuurd. Ik kreeg de volgende dag meteen een nieuwe...Ik kocht een frisbee bij Matchu. Deze was met de post niet helemaal goed aangekomen. Heb de klantenservice van Matchu hierover een bericht gestuurd. Ik kreeg de volgende dag meteen een nieuwe frisbee en een leuk kado thuisgestuurd. Dank u wel!
Frisbee
Karlien
Snelle levering, heel goede prijs-kwaliteit!
Gewichtsschijven
Arnoud Meijer
Goede producten voor een zeer aantrekkelijke prijs, makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Kortom zeer tevreden!
Hexa dumbells
Alfred
Snelle levering, netjes verpakt & gratis verzending ondanks hoog gewicht. Product tot nu toe erg goede prijs/kwaliteit
2x 25kg verstelbare dumbbells
Charlotte
Prachtige sup, met goede kwaliteit bijgeleverde accessoires. Alles past met gemak in de rugzak, er is zelfs nog ruimte over voor extra spullen als je zou willen. Heel blij mee.
Sup bord
Arne Siewertsen
(Bewerkt)
Eerst pakketje zoek geraakt bij PostNL; even contact opgenomen en zonder probleem een nieuwe laten opsturen. Moest even wachten omdat de voorraad op was, nu binnen.