Eindelijk de juiste molton

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Na een miskoop was ik al een paar maand op zoek naar een goede molton. De molton plateaumodel P470 aangeschaft. Erg fijn met de elastieken, blijft mooi strak zitten en de kwaliteit is echt TOP. Een... Na een miskoop was ik al een paar maand op zoek naar een goede molton. De molton plateaumodel P470 aangeschaft. Erg fijn met de elastieken, blijft mooi strak zitten en de kwaliteit is echt TOP. Een hele mooie dikke molton, echt een aanrader!

Kitty Nijssen-Gerlings

Zeker.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik slaap,lig heerlijk op mijn nieuwe matras!Was gezellig,dat jullie hier samen even waren!

D

Sofie

Snel en goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Matrashoes nodig voor een verhuizing, goed materiaal, snelle levering.

Van der Speeten Magda (Belgie)

Bestelling van 2 hoofdkussens

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

uiterst correcte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering.

Cornelis

Hoes voor matras

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Heel degelijke hoes en super snel geleverd

S. de Waal

Matrashoes

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Prima service. Er was een andere maat geleverd dan was besteld. Even gebeld. Volgende dag juiste maat gekregen met een retourenvelop voor de foute matrashoes. Geweldig opgelost.

Hein Beuth

Goed bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Goede communicatie en goed product (3-D molton)

Texels futon topper.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Goede service. Persoonlijk contact is vriendelijk. Laten weten wanneer bestelling aankomt. Leuke korting. Gekocht product absoluut aan te bevelen. Niet onbelangrijk snelle levering. Uitgebreid... Goede service. Persoonlijk contact is vriendelijk. Laten weten wanneer bestelling aankomt. Leuke korting. Gekocht product absoluut aan te bevelen. Niet onbelangrijk snelle levering. Uitgebreid assortiment op site.