Kelly

Matrashoes voor verhuizing werkt uitstekend!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Matrashoes besteld voor verhuizing. Mijn matras bleef volledig schoon! Had wel de hoes dicht getaped omdat deze geen sluiting heeft. De hoes is herbruikbaar. Omdat ik de hoes zaterdag had besteld... Matrashoes besteld voor verhuizing. Mijn matras bleef volledig schoon! Had wel de hoes dicht getaped omdat deze geen sluiting heeft. De hoes is herbruikbaar. Omdat ik de hoes zaterdag had besteld was deze dinsdag bezorgd.

Hart voor de zaak & Hart voor de client!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Pont d'Amour White was voor mij niet de juiste. Kon direct omgeruild worden voor de blauwe versie zonder tijk, welke perfect is. De molton matrashoes past uitstekend. Bijzonder vriendelijk te woord... Pont d'Amour White was voor mij niet de juiste. Kon direct omgeruild worden voor de blauwe versie zonder tijk, welke perfect is. De molton matrashoes past uitstekend. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan door een goed luisterende -adviserende medewerker. Tel daar de adequate verzendservice bij op en matrassen.nl is vijf sterren meer dan waard!

Wat een service!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Uiteindelijk niet alles besteld nav advies van medewerker. Geweldig dat zij op eigen advies belde omdat ze twijfelde of ik de juiste maat had besteld. Prima service!!!
De molton topper ligt...
De molton topper ligt heerlijk.

Top.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Duidelijke communicatie, snelle levering.

(Bewerkt)

Kwaliteit was ik ontevreden over. Retour gezonden en ze hebben contact opgenomen en geld teruggestort.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Kwaliteit was niet mijn ding maar service was goed na een klacht.

Prima molton matrasbeschermer

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Op de site gord gedocumenteerd. Degelijke matrasbeschermer geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, goede kwaliteit.

John van der Dussen

Matrashoes besteld

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Alles verliep zoals het moest zijn. Het product was OK.

Ik ben erg tevreden met mijn matrashoes. Voldoet aan de verwachtingen. Hij is stevig en voelt alsof hij een tijd lang mee zal gaan. Ben erg blij met de aankopen en raad het aan!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

Leo

Matrashoes

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Verschillende sites bezocht voor een goede opbergmatrashoes, maar uiteindelijk hier gevonden. Perfect.