Anne

Uitstekende, betrouwbare klantenservice

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik heb een klein defect ervaren met matrasbeschermer, buiten hun controle, maar ze hebben het probleem opgelost en ervoor gezorgd dat hun leverancier alles binnen 24 uur een nieuw item heeft... Ik heb een klein defect ervaren met matrasbeschermer, buiten hun controle, maar ze hebben het probleem opgelost en ervoor gezorgd dat hun leverancier alles binnen 24 uur een nieuw item heeft verzonden! Uitstekende communicatie en oprechte zorg ..

Fijne klantenservice

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Goed matras en prima prijs, met vriendelijke en alerte klantenservice

Snelle service!~Top!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Mooie matrashoezen besteld, snel in huis en een degelijke kwaliteit.

Maaike Arts-Zieleman

Goede service!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Wat een goede service! Mijn bestelling bevatte een aantal producten met verschillende maten. Ik werd nog even gebeld om te checken of alles goed was opgevoerd.
Bij het leveren had ik in...
Bij het leveren had ik in eerste instantie de verkeerde molton gekregen, ook dit werd snel opgelost. Inclusief een extra zak plus verzendsticker om de verkeerde molton terug te sturen. Top!

J.P v Antwerpen

Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

De levering duurde iets te lang

Denise Verplancken

Uitstekend product en service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

goede website die het mogelijk maakt om het juiste product te kiezen. eens besteld verloopt alles zeer snel en vlot

Jeroen Jochems

Prettige service

En snel geleverd

Zware molton onderlaken

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Snel verstuurd prima verpakt en prima kwaliteit.

M van de Ven

Matrasbeschermers

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Netjes volgende dag geleverd . En de matras beschermhoezen passen perfect . Blijven de matrassen netjes schoon nu ze op zolder liggen

Goede Service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Besteld matrasdeksel snel geleverd erg tevreden