Zeer goed artikel

Marie Louise Walrave

Matrassen.nl

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Vlotte reactie van de klantenservice. Prima spullen, goed verpakt en snel in huis. Een echte aanrader

J. van der Meijden

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ons eerste bestelling hier. Twee plastic matrashoezen. Goede kwaliteit en prima geleverd. Het was brievenbus post en ik vermoed dat daarom de track en trace niet werkte. We hebben op een zondag... Ons eerste bestelling hier. Twee plastic matrashoezen. Goede kwaliteit en prima geleverd. Het was brievenbus post en ik vermoed dat daarom de track en trace niet werkte. We hebben op een zondag besteld en woensdags daarna lag het in de brievenbus.

Jacq

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Bestellen gaat makkelijk, levering is snel, goed verpakt en uit ervaring weten we dat dit product goede bescherming biedt en stevig is.

Margriet

Goed product en snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

De dag na de bestelling werd onze matrashoes al geleerd!

Prima opberghoes, lekker ruim.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Snelle levering, niet onnodig extra verpakt

Snelle levering, Goed verpakt.

Prima artikelen en goede service.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Telefonisch goede informatie ontvangen. Artikelen werden afgeleverd op het beloofde tijdstip. Zeker voor herhaling vatbaar.

Petra Brouwer

Matras masarat

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Ik vind het een keurig en net bedrijf en houden zich keurig aan de afspraken echt een aanrader

Naelle Everts

Goed voor elkaar

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Vanaf de aankoop is er regelmatig contact met mij gehouden, telefonisch, over het bezorgen van het matras. Heel fijn en gaf een goed gevoel!