Matrasopvuller werkt perfect

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

DE opvuller tussen de twee matrassen werkt perfect, gemaakt van schuimrubber dus moet wel een laken overheen

Hans Mulder

Duidelijke website

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Zeer goede ervaring met matrassen.nl vrijdag een matras voor onze kleine gekocht de koop werd meteen bevestigd en binnen een paar uur kregen we de verzend bevestiging. uiteindelijk is de matras... Zeer goede ervaring met matrassen.nl vrijdag een matras voor onze kleine gekocht de koop werd meteen bevestigd en binnen een paar uur kregen we de verzend bevestiging. uiteindelijk is de matras zaterdag geleverd.. dus binnen 24 uur geleverd wat wil je nog meer! echt top!

Matrashoes

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Zeer tevreden over matras hoes ivm opslag vd matras. Prima kwaliteit en snelle afhandeling van de bestelling.

Bart Manche

Super kwaliteit molton

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Deze extra zware kwaliteit molton valt mooi vlak over het matras, zonder plooien. De katoen voelt heel 'luxe' aan; comfortabel warm maar ventileert uitstekend!

Remi

Topkussen en goede service

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

DuPont Comformel is zondermeer de beste kussen ooit. Als je een gloednieuw exemplaar hebt, is hij wellicht iets hard/hoog. Simpelweg wat inhoud verwijderen en na een week of 2/3 weer toevoegen en... DuPont Comformel is zondermeer de beste kussen ooit. Als je een gloednieuw exemplaar hebt, is hij wellicht iets hard/hoog. Simpelweg wat inhoud verwijderen en na een week of 2/3 weer toevoegen en klaar is kees.

Matrassen.nl was helemaal goed. Woensdag besteld, na een paar uur al mijn post.nl track & trace en donderdag begin van de middag in huis. Daarnaast zeer scherp geprijst. Wat wil je nog meer?! :)

Driesen Transport

Plastic matraszak

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Zeer prettig contact en snelle levering.

Jasna

Aankoop “mijn eerste kussen; Silvana”

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Snelle levering, alles netjes in orde ontvangen. Ons zoontje (2,5jaar) slaapt nu n week heerlijk op t kussen “Silvana; mijn eerste kussen”. Goed product. Zou t zeker aanbevelen.

Gerda Mooij

Mijnheer

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Snel in huis, en prima kussens.

Netty Van Stijn

Fijn latras

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Volgens afspraak geleverd en netjes boven gebracht.
Goede ervaring met matrassen.nl

Prima! Levering volgens afspraak, product naar verwachting.

Beschrijf hier uw ervaring met Matrassen.nl

Duidelijke webshop, prima afhandeling.