Mooi assortiment, snelle en correcte service.
Reactie Matriks:
Beste,
Wat een fijne review! Geniet van je bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop.
Beste,
Bedankt om even de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te geven aan onze winkel. We hopen je gauw weer te zien, om je even goed van dienst te zijn.
Tom...
Beste,
Bedankt voor deze mooie beoordeling, een mooi assortiment bieden is één van onze prioriteiten. We zien je graag terug voor een volgende bestelling, veel plezier ermee!
Vriendelijke...
Beste,
Bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende bestelling.
Beste,
Bedankt om deze mooie beoordeling achter te laten op onze pagina en hopelijk tot een volgende bestelling.
Beste Leonie,
Fijn dat je zo een leuke review bij ons achterlaat, altijd leuk om te horen dat onze winkel ook in de smaak valt, misschien tot een volgende bestelling of in onze...
Beste,
Bedankt om even de tijd te nemen en deze mooie score achter te laten.
Hopelijk tot een volgende bestelling!
Beste,
Een beetje een late reactie.
Hartelijk dank voor deze mooie review, hopelijk tot een volgende even goede ervaring.
Wat fijn om te horen.
Leuk dat je koos voor onze fietskoerier dienst, hopelijk tot een volgende even goede ervaring!
Het Matriks Team.
Beste Marianne,
Wat jammer om deze beoordeling te lezen, wij proberen dezelfde levertermijn als de giganten te bieden, maar spitsen ons vooral toe op een betere service na verkoop.
Elke...